ΠΑΟΚ: Κανένα θετικό κρούσμα, πρώτη ομαδική προπόνηση μετά από δυο μήνες | PellaNews

ΠΑΟΚ: Κανένα θετικό κρούσμα, πρώτη ομαδική προπόνηση μετά από δυο μήνες

Την ευκαιρία να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με όλους τους παίκτες μετά από δυο μήνες, είχαν σήμερα στον ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι δεν υπήρξε κανένα θετικό κρούσμα στα τεστ για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου να… σηκώσει μανίκια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δικέφαλος σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:

Το πρωί της Τετάρτης (20.05) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ για τον Covid19 σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Όλα πήγαν καλά, τα τεστ ήταν όλα αρνητικά κι αμέσως η ομάδα μπήκε στο γήπεδο για να προπονηθεί κανονικά μετά από κάτι παραπάνω από δύο μήνες.Έτσι λοιπόν η προετοιμασία για την ενδεχόμενη επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων συνεχίζεται πλέον κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα , οι συνεργάτες του και οι παίκτες του δεν έχασαν στιγμή λοιπόν και ξεκίνησαν να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πλέον δεν είχαν περιορισμούς στο πόσοι θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να δουλεύουν πάνω σε πράγματα που δεν ήταν εφικτό πριν από λίγες μέρες.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της τακτικής, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ οι παίκτες δούλεψαν ανά θέση πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με έμφαση και στην ανάπτυξη και την μεσοεπιθετική λειτουργία, όσο και στην αμυντική λειτουργία και την τοποθέτηση στο γήπεδο.

Την Πέμπτη (21.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

πηγή: sdna.gr