Προπόνηση και αναχώρηση για Μέτσοβο | PellaNews

Προπόνηση και αναχώρηση για Μέτσοβο

Τη τελευταία της προπόνηση στο κλειστό του Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε σήμερα (31/08) το πρωί η ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:
Ο Βαγγέλης Άγγελου έδωσε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, καθώς θεωρεί πολύ σημαντική την αφομοίωση της φιλοσοφίας του από τους παίκτες και γι' αυτό επιμένει σε επιμέρους τομείς του παιχνιδιού.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για το Μέτσοβο, όπου αύριο (01/09, 13:30) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο φιλικό της αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, οι “κίτρινοι” θα επιστρέψουν στη βάση τους, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.  

*Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Μέτσοβο, ο Βαγγέλης Αγγέλου προσέφερε ως δώρα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου “Limneon Resort & Spa”, Σάκη Λάσπα ένα αναμνηστικό με το Θεό του Πολέμου, δυο υπογεγραμμένες από τους παίκτες, φανέλες και μια μπάλα που έφερε κι αυτή τις υπογραφές των παικτών. Ο προπονητής της ομάδας μας ευχαρίστησε τον κ. Λάσπα για την εξαιρετική φιλοξενία και τις υπηρεσίες που παρείχε αυτός και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου στους “κίτρινους”, ενώ ο εκ των managers του “Limneon Resort & Spa” ευχήθηκε στον ΑΡΗ να έχει μια πετυχημένη σεζόν.

Νίκος Τσαούσης