Τα "κρυφά" όπλα του Γιώργου Τυριακίδη | PellaNews

Τα "κρυφά" όπλα του Γιώργου Τυριακίδη

Ο Αλμωπός Αριδαίας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικος στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Superleague 2 κατι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της ομάδος, ο οποίος εχει δημιουργήσει ενα σύνολο με ομοιογένεια.

Εκτός όμως απο τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Γιώργος Τυριακίδης έχει στη φαρέτρα του και "κρυφά" όπλα τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος, άλλωστε το φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 είναι ένας μεγάλος και απαιτητικός μαραθώνιος.

Ο Γιώργος Τυριακίδης έχει λοιπόν στην διάθεση του και άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα του στην συνέχεια του πρωταθλήματος όπως ο Χάρης Σταμπουλιδης, ο Εζι Γκαγιεγος αλλά και ο Μιχάλης Πατσιαβούρας.

Αρχικά ο Χάρης Σταμπουλιδης εχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στην μεσοαμυντικη γραμμή όσο και στην άμυνα, ενω έχει εμπειρίες και απο πρωταθλήματα του εξωτερικού αλλά και απο τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο ίδιος βρίσκεται σε άριστη φυσική και αγωνιστική κατάσταση. 

Οσον αφορά τον Εζι Γκαγιεγος είναι γνωστός στο κοινό της Αλμωπίας απο την περασμένη περίοδο όταν και ηρθε στον Αλμωπό Αριδαίας. 

Τέλος ο 22 χρόνος Ημαθιωτης ποδοσφαιριστής Μιχάλης Πατσιαβούρας είναι ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και έχει διεθνείς εμπειρίες απο κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού, όπως το Ισπανικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκε κατα την περσινή περίοδο σκοράροντας μάλιστα και σε αναμετρήσεις. 

Ο Μιχάλης Πατσιαβούρας είναι ενα "πολύ εργαλείο" στα χέρια του έμπειρου Σκύδραιου τεχνικού του Αλμωπού και σύντομα θα δείξει τις δυνατότητες του στα γήπεδα της Super League 2. Εκτός των άλλων όμως ο Μιχάλης Πατσιαβούρας είναι και φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στην Θεολογική Σχολή, συνδυάζοντας με άριστο τρόπο τις ακαδημαϊκες σπουδές με τον επαγγελματικό αθλητισμό.