Τον ΠΑΟΚ θα τον σέβεστε | PellaNews

Τον ΠΑΟΚ θα τον σέβεστε

Οι ΠΑΟΚτσήδες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα λάθη που έχουν γίνει τα τελευταία δυο χρόνια και κρατούν την ομάδα μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος. Και γνωρίζουν φυσικά ότι φαβορί στον τελικό του κυπέλλου είναι ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο τα δεδομένα έχουν ως εξής: φέτος, στα τρία μεταξύ του παιχνίδια τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα (από μια νίκη έκαστος και μια ισοπαλία ). Ο ΠΑΟΚ ήταν χειρότερος στο ένα από αυτά και καλύτερος στα άλλα δυο. Πέρυσι, ο Ολυμπιακός μέτρησε τρεις νίκες, όλες στις λεπτομέρειες, ο ΠΑΟΚ δυο (επίσης οριακές) και ένα ματς τελείωσε ισόπαλο. Και πρόπερσι ο ΠΑΟΚ πήρε και τα δυο ντέρμπι (στο ¨Καραϊσκάκης» με τύχη, στην Τούμπα καθαρά και εύκολα). Στην τριετία Μαρτίνς δηλαδή, ο ΠΑΟΚ έχει τα μέτρα του Ολυμπιακού όσο καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Ασφαλώς η διαφορά έχει μεγαλώσει κι άλλο φέτος. Και καθόλου δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι, εφόσον παρουσιαστούν πλήρεις και συγκεντρωμένοι να κερδίσουν ακόμα και εύκολα. Όμως όποιος βιάζεται να ξεγράψει τον «Δικέφαλο», παρασύρεται από την μέτρια φετινή του εικόνα και δεν σέβεται όσα έχει πετύχει την τελευταία τετραετία.

περισσότερα εδώ: https://www.sdna.gr/