Χαλάει η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Άιν! | PellaNews

Χαλάει η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Άιν!

Μπορεί ο Γιάννης Φετφατζίδης να ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Άιν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει για την ώρα.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αλ Άιν άλλαξε τους όρους καταβολής των χρημάτων τόσο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όσο και στον ίδιο, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να είναι αυτή την ώρα στον... αέρα.

Συγκεκριμένα, η αρχική συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων ήταν η Αλ Άιν να καταβάλει όλα τα χρήματα μπροστά, ωστόσο άλλαξε τους όρους, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να μην δεχτεί την τμηματική καταβολή. Μάλιστα, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, άλλαξε και τους όρους που υπήρξαν στο συμβόλαιο που πρότεινε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.Πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα που διαμορφώθηκαν την τελευταία στιγμή, η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει και ο Έλληνας παίκτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εφόσον γίνει αυτό, τότε η ΠΑΕ Άρης θα εξετάσει τις άλλες προτάσεις που έχει για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ήταν σε διαπραγματεύσεις και με άλλους συλλόγους που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο.

πηγή: sdna.gr