Έτοιμη η έκθεση του Τυριακιδη | PellaNews

Έτοιμη η έκθεση του Τυριακιδη

Για μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση ετοιμάζονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα στον Αλμωπό Αριδαίας, για γεύμα ενότητας με πρωτοβουλία της διοίκησης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα (πιθανότερη μέρα τέλεσης του τραπεζιού η Παρασκευή).

Άλλωστε, το καλοκαίρι «τρέχει» και η ομάδα της Πέλλας δεν είχε τη δυνατότητα λόγω συνθηκών να «μαζευτεί» και να γιορτάσει όπως της άρμοζε την ιστορική επιτυχία της ανόδου.
Παράλληλα, έστω και «υπογείως», προχωρά ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η διοίκηση και η επιτροπή που συστάθηκε «τρέχουν» τις διαδικασίες για τη μετατροπή σε ΠΑΕ. 

Στον αγωνιστικό προγραμματισμό δεν έχουν γίνει ακόμα ιδιαίτερα βήματα.

Ωστόσο, η λίστα εισηγήσεων του νυν προπονητή, Γιώργου Τυριακίδη, με τη γνώμη του για το τωρινό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν δείχνει έτοιμη.
Άμεσα η έκθεση με τις προτάσεις του έμπειρου τεχνικού αναμένεται να παραδοθεί στη διοίκηση, για να την αξιολογήσει και εκείνη, αλλά ο αριθμός παικτών για ανανέωση δείχνει «μετέωρος», δεν έχει… κλειδώσει οριστικά. 
Κριτήριο είναι η κατηγορία συμμετοχής. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι «σίγουροι» και για τις δυο κατηγορίες και κάποιοι με ερωτηματικό, αφού η κατηγορία θα κρίνει και τις ανάγκες ποιοτικής αναβάθμισης στις μεταγραφές (αν είναι συγκριτικά περισσότερες οι προσθήκες, σε σχέση με το αρχικό πλάνο, προφανώς θα είναι παραπάνω αριθμητικά και οι αποχωρήσεις).
Εκείνο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ρόστερ είναι πολύ θετική στο να ανανεώσει και πλέον είναι θέμα προθέσεων των «κυανόλευκων» και φυσικά διαπραγμάτευσης.
Προφανώς, μόλις «κλειδώσει» το σχήμα στη νέα ΠΑΕ, θα γίνει αρχικά κουβέντα ανανέωσης με τον προπονητή της ιστορικής επιτυχίας. 
Ως τώρα, όπως φαίνεται δεν έχει γίνει ιδιαίτερη προεργασία γι’ αυτό το θέμα, αλλά εκτιμάται ότι υπάρχει θετική αύρα επέκτασης της πετυχημένης συνεργασίας και στις δυο πλευρές, οπότε μάλλον θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, αν δεν υπάρξουν θεαματικές ανατροπές. 
Φυσικά, για να ειπωθεί με σιγουριά και ασφάλεια πρέπει πρώτα να καθίσουν επίσημα στο τραπέζι των συζητήσεων.

Πηγή: socerpractor