Αλμωπός: Aνανέωσαν οι Μεντής και Ασλαμπάλογλου | PellaNews

Αλμωπός: Aνανέωσαν οι Μεντής και Ασλαμπάλογλου

Με την φανέλα του Αλμωπού και στις επαγγελματικές κατηγορίες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι Δημήτρης Ασλαμπάλογλου και Αλέξης Μεντής. 

Το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ Αλμωπός ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξη Μεντή. 

Ο Σερραίος μεσοεπιθετικός μας θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αγωνιζόμενος για 4η σερί χρονιά με τα κυανόλευκα και έχοντας ριζώσει στην πόλη μας, αποτελεί μια σταθερή αξία και είναι μια ιδιαίτερη χαρά που η συνεργασία μας με έναν πραγματικό επαγγελματία, θα συνεχιστεί και φέτος.

Η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού θέλει να του ευχηθεί τα καλύτερα, να έχει υγεία με καλές εμφανίσεις και πολλά τέρματα στην νέα ποδοσφαιρική πρόκληση της καριέρας του.

Ενώ το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε η ανανέωση του Δημήτρη Ασλαμπάλογλου

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την παραμονή του 23χρονου μέσου Δημήτρη Ασλαμπάλογλου για 3η σερί ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα μας, ενός ποδοσφαιριστή που ο αδαμάντινος χαρακτήρας του και η αγωνιστική του συνέπεια αποτελούν το σήμα κατατεθέν του.

Ο Δημήτρης ήταν από τους βασικούς πρωτεργάτες της περσινής εκπληκτικής μας πορείας και η παραμονή του στην ομάδα μας, ήταν μια προτεραιότητα που υλοποιήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για κάτι διαφορετικό.

Δημήτρη η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομάδικό και ατομικό επίπεδο.