Βέροια: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού | PellaNews

Βέροια: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού

Δειγματολογικοί έλεγχοι για τον covid-19 έγιναν σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό στη Βέροια, μετά το χθεσινό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη. 

Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά, όπως ενημέρωσαν οι Ημαθιώτες, ενώ έγιναν απολυμάνσεις χώρων και εγκαταστάσεων. Παράλληλα, οι προπονήσεις και τα φιλικά συνεχίζονται άμεσα για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από τη «Βασίλισσα» του Βορρά:

«Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο προπονητικό κέντρο της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019 στο Ταγαροχώρι Ημαθίας δειγματολογικοί έλεγχοι του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, υπάλληλοι), καθώς και των μελών της διοίκησης, από εξειδικευμένα κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών.

Τα αποτελέσματα στο σύνολο τους των τεστ COVID-19 ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και οι οποίοι δειγματολογικοί έλεγχοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Π.Α.Ε θα επαναληφθούν εντός τριών ημερών, έχοντας ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ ολοκληρώθηκε και η γενική απολύμανση – καθαρισμός του χώρων του προπονητικού κέντρου και των γραφείων της ομάδας μας.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής και ομαδικής κοινωνικής ευθύνης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι άμεσα επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις (προπονήσεις-φιλικές αναμετρήσεις) της ομάδα μας και η συνέχιση της προετοιμασίας για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας στην αγωνιστική περίοδο που πρόκειται να ακολουθήσει