Ποιοι ανανέωσαν με τους Μαυραετους για τη νέα αγωνιστική περίοδο | PellaNews

Ποιοι ανανέωσαν με τους Μαυραετους για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020/2021, με τον πολυτάλαντο και ιδιαίτερα έμπειρο μεσοεπιθετικό Γιώργο Ζούζουλα.

   Επίσης, ο Πρόεδρος των Μαυραετών, Μπάμπης Δημητριάδης, έκλεισε τη συμφωνία, με τον ταχύτατο, έμπειρο κι αεικίνητο δεξιό μπακ-χαφ, Μιχάλη Κοκκινίδη, ο οποίος και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου.

   Αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες από τη Διοίκηση

να ανακοινωθούν κι άλλες ηχηρές μεταγραφές.

Μαυραετός κι ο Θανάσης Θεοδωρούδης       Στα απρόμαυρα και ο Αλέξης Τζήμας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου αργά το βράδυ της Παρασκευής, ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με το δυναμικό, πολυτάλαντο αμυντικό, Θανάση Θεοδωρούδη, ο οποίος πέρσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τους μαυραετούς και θα αγωνιστεί με τα χρώματά τους και τη νέα σεζόν 2020/2021.

  Επίσης, έκλεισε συμφωνία και με τον ταλαντούχο, δεξιοτέχνη, νεαρό επιθετικό Αλέξανδρο Τζήμα, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια των ασπρόμαυρων να πρωταγωνιστήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας.

Στην επίθεση των Μαυραετών ο Βασίλης Σαρρής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020/2021, με το νεαρό και πολλά υποσχόμενοταλαντούχο επιθετικόΒασίλη Σαρρή. Ο νεαρός φορ με τις εμπειρίες που πήρε από τιε συμμετοχές σε αγώνες  του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, της περασμένης περιόδου, αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τους Μαυραετούς στη φετινή τους προσπάθεια να πρωταγωνιστήσουν στο κορυφαίο και το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας.