Σάββας Ατματζίδης: "Αυτό που πέτυχαν φέτος παίκτες και τεχνικοί δεν έχει προηγούμενο!" | PellaNews

Σάββας Ατματζίδης: "Αυτό που πέτυχαν φέτος παίκτες και τεχνικοί δεν έχει προηγούμενο!"

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Τα μέτρα για τη συνέχεια της ασφάλειας επί του κορωνοϊού, βάζει stop σε οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, όσον αφορά τα Πρωταθλήματα της Ελλάδος (εκτός της Super League), μεταξύ αυτών και τα ερασιτεχνικά.

Αλλά...ποια ερασιτεχνικά, αφού πλέον ο Εθνικός Γιαννιτσών βρίσκεται στην Γ' Εθνική, είναι ομάδα της Γ' Εθνικής και αυτό έχει πλέον εδραιωθεί.

Την επισημότητα λοιπόν αυτή, πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο ο Πρόεδρος της ομάδας Σάββας Ατματζίδης, ενώ δοθείσης της ευκαιρίας εξέφρασε ένα ακόμη μεγάλο "ευχαριστώ", προς παίκτες και τεχνικό τιμ, για όσα πέτυχαν φέτος. Πράγματα που όπως ανέφερε ο Πρόεδρος, "δεν έχουν προηγούμενο". 

Όμως ο κ. Ατματζίδης, δεν ξεχνά την αναγνώριση του έργου που πρόσφεραν και οι προηγούμενες διοικήσεις, που κράτησαν ζωντανό τον Σύλλογο, με αποτέλεσμα να έρθει η στιγμή της διατράνωσης του.

Αναλυτικά, μέσω σόσιαλ μίντια, αναφέρει:

«Καλό μήνα με υγεία σε όλους.
Και επίσημα πλέον πρωταθλητές αήττητοι και άνοδο στην επόμενη κατηγορία Γ’ Εθνική.
Αυτό που πετύχανε φέτος οι ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό τιμ δεν έχει προηγούμενο, όμως οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στις προηγούμενες διοικήσεις του ΕΘΝΙΚΟΥ μας, όλοι αυτοί που πρόσθεσαν ο καθένας από μέρους του ένα λιθαράκι στο σύλλογο μας.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
».