Χρήστος Πετρίδης: Θέτω πάντα υψηλούς στόχους | PellaNews

Χρήστος Πετρίδης: Θέτω πάντα υψηλούς στόχους

Στο pellanews.gr μίλησε ο Χρήστος Πετρίδης.

Με αφορμή την άνοδο του Εθνικού Γιαννιτσών στην Γ εθνική, ο Χρήστος Πετρίδης μιλάει στον Στέφανο Μίντζα για την πορεία της ομάδος του, την συλλογική τους προσπάθεια αλλά και τους στόχους του για την επόμενη χρονιά. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής από την Καρυωτισσα Πέλλας κάνει λόγο και για τα επόμενα βήματα του αλλά και για τον τρόπο που συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους.

Για την περσινή σεζόν είπε:

Η χρονιά που πέρασε ήταν απόλυτα επιτυχημένη πετύχαμε τους στόχους που θέσαμε σαν ομάδα. Ήμασταν μια οικογένεια ξεκινήσαμε απ την αρχή με σοβαρότητα και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς με την κατάκτηση του νταμπλ. 

Για την επόμενη χρονιά που ξεκινάει και το μέλλον του στον Εθνικό:

Για φέτος δεν εχω αποφασίσει ακόμη ππυ θα συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα.  Σίγουρα και λόγω κορωνοιου θα είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Αναφορικά με το μέλλον του στον Εθνικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες

Για τους ατομικός του στόχους αλλά και τον ελεύθερο χρόνο 

Γενικά σε όποια ομάδα πηγαίνω κοιτάζω να έχει υψηλους στόχους και το ίδιο θα κοιτάξω να πράξω και φέτος. Εδω και δυο χρόνια βρίσκομαι μόνιμα στην Θεσσαλονίκη όπου και εργάζομαι. Κ προσπαθώ να συνδυάσω την δουλειά με ποδόσφαιρο. Στον ελεύθερο μου χρόνο μ αρέσει να πηγαίνω για καφε με φίλους και να βλέπω ταινίες.