Βελόπουλος: «Αν “τρυπήσουν” οι Τούρκοι, να τους βυθίσουμε» | PellaNews

Βελόπουλος: «Αν “τρυπήσουν” οι Τούρκοι, να τους βυθίσουμε»

«Ήρθαν οι φίλοι των Αθηνών να μοιράσουν χάντρες στους ιθαγενείς», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

«Μας θεωρούν επαρχιώτες, το σύστημα είναι Αθηνοκεντρικό», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

«100% έγινε εισβολή Τούρκων στον Έβρο»

Αναφερόμενος στην κρίση με την Τουρκία στον Έβρο, ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διαχειρίστηκε το θέμα επικοινωνιακά.

«Γιατί δεν πάμε μέχρι τον Έβρο να δούμε τι ακριβώς συνέβη; Επικοινωνιακά, με την εικόνα και τον ήχο κυβερνούν. Με ό,τι θέλουν αυτοί. Ε, δεν γίνεται έτσι η δημοκρατία όμως», σημείωσε και πρόσθεσε:

«100% έγινε εισβολή. Έγινε το εξής περίεργο… Όντως υπάρχει μια δυσμορφία στο έδαφος, λόγω του ποταμού, πλημμυρίζει κλπ. Πήγαν οι δικοί μας στο χώρο, η γεωγραφική υπηρεσία στρατού, να βάλει τις γνωστές σημαδούρες και ήρθαν οι Τούρκοι και τους διώξανε, αυτό έγινε και μάλιστα σε ελληνικό έδαφος. Κάθισαν εκεί οι Τούρκοι και μετά με τα διαβήματα αποχώρησαν, αλλά με συμφωνία να συζητήσουμε τη συνιδιοκτησία του χώρου».

Όπως ανέφερε ο κ. Βελόπουλος, «είναι σημείο αιχμής για προγεφυρώματα, είτε προς την Τουρκία, είτε προς την Ελλάδα. Όποιος το έχει καταλάβει ή όποιος το έχει, καλοκαίρι συνήθως, μπορεί από εκεί να κάνει προγεφυρώματα. Γιατί ο Έβρος έχει ένα πρόβλημα. Δεν μπορείς να τον περάσεις. Είναι δύσκολο. Άρα τι έκαναν οι Τούρκοι; Πήγαν και το πήραν. Άρα αυτό τι είναι; Γκριζάρισμα του Έβρου».

Για την επιχείρηση εισβολής των προσφύγων και μεταναστών στις Καστανιές, είπε ότι ήταν μια επιχείρηση μαζικής εισβολής στον Έβρο από δύο σημεία.

«Εάν η Ελλάς δεν μπορεί να κρατήσει δυο σημεία, τότε να πάμε να πνιγούμε και μάλιστα με αμάχους, δεν είχαν όπλα», ανάφερε και πρόσθεσε: «Εάν η Ελλάς, η Ελληνική Δημοκρατία δεν μπορεί να κρατήσει δυο σημεία εισόδου ατάκτων ή ανθρώπων αμάχων ή λαθρομεταναστών χωρίς όπλα, τότε… κλάψ’ τα Χαράλαμπε είμαστε. Δεν έγινε πόλεμος, παιδιά. Έγινε προσπάθεια να μπουν άνθρωποι, οι οποίοι είναι λαθρομετανάστες».

Ο κ. Βελόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να γεμίσουμε την περιοχή με αμυντικές νάρκες, οι οποίες, όπως είπε, επιτρέπονται, «για να μην περνάει κουνούπι», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Να συμφωνήσουμε στις κόκκινες γραμμές»

Ερωτηθείς για το πώς θα πρέπει να αντιδράσει η χώρα μας στην περίπτωση που οι Τούρκοι επιχειρήσουν να τρυπήσουν στη Νότια Κρήτη, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι ζητά τη σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με κλειστές πόρτες και χωρίς ανακοινώσεις, για να συμφωνήσουμε στις κόκκινες γραμμές.

«Αν έρθουν οι Τούρκοι και τρυπήσουν, τι θα κάνουμε εμείς; Θα τους αφήσουμε; Η άποψή μου είναι η εξής και τη λέω δημόσια: Όποιος εισέλθει στο δικό μου χώρο, στο σπίτι μου ανεπιθύμητος, θα φύγει κλοτσηδόν, δεν υπάρχει άλλη λύση. Έτσι και εισέλθει Τούρκος στην Κρήτη και τρυπήσει, πρέπει να βυθιστεί πάραυτα. Δεν με νοιάζει, γιατί μετά θα έρθουν κατά το Σούνιο. Θα έρθουν και στο Θερμαϊκό που έχει κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ξέρετε ότι η Επανομή και όλος ο Θερμαϊκός κόλπος και λόγω του Αξιού και του Αλιάκμονα, δημιούργησε εδώ και αιώνες πετρέλαιο. Αυτά με την Ελληνική Λύση κομμένα, γιατί υπάρχει και εθνική αξιοπρέπεια», δήλωσε ο κ. Βελόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τόνισε: «Η Ελλάς είναι ξεβράκωτη. Δεν έχουμε καθορίσει αλιευτικές ζώνες. Και έρχονται με τα αλιευτικά σκάφη και ρημάζουν τις ελληνικές θάλασσες. Και ο Έλληνας από τη Μηχανιώνα, ο αλιεύς ή ο ιχθυέμπορος, κλαίει γιατί πρέπει να πάει από την τουρκική ιχθυόσκαλα να πάρει ελληνικό ψάρι. Είμαστε για κλωτσιές. Αλλά δεν φταίει ο πρωθυπουργός. Ο πολίτης. Οι πολίτες ψηφίζουν».

Πόθεν Έσχες και Πτυχίο

«Όσο για το πόθεν έσχες, δικά μου είναι τα λεφτά, ό,τι θέλω τα κάνω. Νόμιμα φορολογημένα, εδώ τα δουλεύω, εδώ είναι οι εταιρείες μου, δεν πήγα στη Βουλγαρία εγώ, ούτε στη Ρουμανία. Και όταν εγώ έχω πληρώσει 1.300.000 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές. Ας κάτσουν να βρουν έναν άλλο πολιτικό που δουλεύει σαν τον Βελόπουλο», απάντησε για τα εισοδήματά του.

Όσον αφορά το ζήτημα που προέκυψε με το πτυχίο του, είπε: «Καταλάβατε ποια είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα; Δεν τηλεφώνησαν εμένα να με ρωτήσουν. Ψάχνανε το πτυχίο μου σε λάθος πανεπιστήμιο».

«Κασιδιάρης; Ποιος είναι αυτός;»

«Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω και δεν με αφορά ο κύριος. Ήξερα ότι ήταν μια ομάδα ναζιστών αυτοί κατά το παρελθόν, τώρα δεν ξέρω τι κάνουν. Κάποιοι είναι υπόδικοι κάποιοι δικάζονται, κάποιοι σκοτώνουν, κάποιοι ρημάζουν, δεν θα ασχοληθώ με τους κυρίους και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ύπαρξή τους. Δεν με ενδιέφερε ποτέ», απάντησε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, ερωτηθείς για το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

«Ο Έλληνας προδίδεται από τους δήθεν πατριώτες»

Ερωτηθείς γιατί τα κέντρα προσφύγων βρίσκονται στην Κεντρική Μακεδονία, απάντησε: «Κάτι περίεργο παίζει στη βόρεια Ελλάδα. Θέλουν να την κάνουν πολυπολιτισμική με τη βία. Όταν η ΝΔ τοποθετεί στη Λάρισα τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, διοικητή σε hot spot με μισθό 3.000 ευρώ. Το ίδιο και με τη Σιντική, ήταν ο τύπος που έκανε διαδηλώσεις, ο πρωτεργάτης. Γι’ αυτό λέω ότι ο Έλληνας προδίδεται από τους δήθεν πατριώτες, από τους δήθεν Έλληνες, από τους δήθεν πραγματικά προδίδεται από αυτούς που λένε μεγάλα λόγια».

«Αν ήμουν πρωθυπουργός θα έκλεινα όλες τις ΜΚΟ»

«Εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός της χώρας θα τις έκλεινα τις ΜΚΟ. Είναι δουλεμπορικές ομάδες. Είναι δουλέμποροι. Τις κλείνω όλες και τις ελέγχω από την αρχή», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κυριάκος Βελόπουλος, εξηγώντας:

«Κλείνω δηλαδή το σπυρί με γεμάτο πύον που λέγεται ΜΚΟ, δεν το κάνει η ΝΔ. Κοροϊδεύει τον κόσμο, έλεγε θα τις ελέγξει, θα τις κλείσει, δεν κάνει τίποτα. Μόνο εικόνα. Ο πρωθυπουργός είναι τώρα καβάλα στο άλογο. Έχει συμβούλους που του λένε ότι τα κάνει όλα καλά. Δεν θα μπω σε αυτή τη λογική εγώ».

https://politic.gr/