Γιάννης Ουζούνης: Ο Κορωνοϊός μας έβγαλε εκτός ρυθμού... πληρωμένοι μέχρι και σήμερα!! | PellaNews

Γιάννης Ουζούνης: Ο Κορωνοϊός μας έβγαλε εκτός ρυθμού... πληρωμένοι μέχρι και σήμερα!!

Στον Στέφανο Μίντζα μίλησε ο Γιάννης Ουζούνης για το ποδόσφαιρο, την φετινή του πορεία με τη Θύελλα Σαρακηνών, τον Κορωνοϊο αλλά και τον αγαπημένο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Εδεσσαίος ποδοσφαιριστής είπε:

Για την ποδοσφαιρική του πορεία:

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία.  Δεν  θυμάμαι ακριβώς να σου πω την αλήθεια σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη μου επαφή με τη μπάλα.  Ξεκίνησα από Ηρακλή Εδεσσης, μετά πήγα στην Ελπίδα Ξανά γύρισα Ηρακλή και στη συνέχεια έπαιξα  εδώ στα τοπικά. Μετά πήγα 5 χρόνια Εδεσσαικο ως που έφυγα (λόγο διοίκησης ), έπειτα πήγα στο Ριζαρι (πήραμε και το κύπελλο εκεί) πολύ καλή ομάδα. Επόμενος σταθμός ήταν τα Γιαννιτσά. Ευτυχώς παίξαμε τότε  με πολύ καλές ομάδες και απέκτησα εμπειρία, ώστε να ξανά γυρίσω στον Εδεσσαϊκό τη χρονιά που ανεβήκαμε και τώρα είμαι στη Θύελλα Σαρακηνών.

Για την πορεία με τη Θύελλα

Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά και θεωρώ ότι είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν κάναμε καλή προετοιμασία και αυτό φάνηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος όταν και μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Στη συνέχεια λόγω μάλιστα και της ποιότητας παικτών στο ρόστερ, η ομάδα βρήκε τον δρόμο της και καταφέραμε να σωθούμε σχετικά άνετα.

Για τον Κορωνοϊό

Λόγο αυτής της κατάστασης αναβλήθηκε το πρωτάθλημα και όλες οι προπονήσεις. Αυτό είναι αρνητικό τόσο για την ομάδα όσο και για εμάς προσωπικά αφού μας βγάζει εκτός ρυθμού . Όταν θα ξανά ξεκινήσει το πρωτάθλημα όλη ομάδα θα είναι εκτός ρυθμού (πιστεύω όχι μόνο η δικιά μας) αλλά και οι υπόλοιπες. Βέβαια η κατάσταση τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς είναι δύσκολη. Εύχομαι να  να τελειώσει σύντομα. Αυτή την στιγμή  προέχει η υγεία!

Για τη διοίκηση της ομάδος του

Η διοίκηση της ομάδος μας είναι δίπλα μας σε όλη τη χρονιά. Έτσι και τώρα, όσον αφορά το οικονομικό ήμαστε η μόνη ομάδα που ήμαστε πληρωμένοι έως και σήμερα που μιλάμε.

Για τον Άρη

Μόνο Άρης. Η καλύτερη στιγμή στη ζωή μου είναι το ματς με τον Άρη στο Χαριλάου αλλά και το φιλικό που κάναμε στην Έδεσσα. Ο Άρης έχει πολύ καλή πορεία και θα μπορούσε να πετύχει πολλά πράγματα φέτος. Φέτος ήμουν αισιόδοξος για τον τελικό και το κύπελλο