Δεληζήσης: Περιμένουμε να πάρουμε το κύπελλο | PellaNews

Δεληζήσης: Περιμένουμε να πάρουμε το κύπελλο

O αρχηγός του Άρη μίλησε για την επιστροφή στις προπονήσεις και δήλωσε αισιόδοξος για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Για την επιστροφή των παικτών του Άρη στις προπονήσεις και την ανυπομονησία ώστε να συμμετάσχει η ομάδα στον τελικό του κυπέλλου με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου μίλησε στο κανάλι του συλλόγου, ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων»:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Τίποτα δεν είναι όπως πριν. Γυρίσαμε στις προπονήσεις. Είναι κάτι παράξενο μετά από τόσες μέρες αποχής. Δεν είναι κάτι ξεκάθαρο, δεν γνωρίζουμε αν θα παίξουμε. Είναι περίεργη η κατάσταση».

Για την περίοδο της καραντίνας: «Μείναμε σπίτι, κάναμε την προπόνησή μας και το πρόγραμμα που είχαμε. Ήταν κάτι διαφορετικό να είμαστε τόσες ώρες στο σπίτι»

Για το αν πιστεύει ότι θα ολοκληρωθεί η σεζόν: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, ώστε να πούμε ότι δεν θα παίξουμε καθόλου ποδόσφαιρο. Αν πάρουμε για παράδειγμα τι γίνεται στην Ιταλία, που είχε περισσότερα κρούσματα και θανάτους, ετοιμάζονται να επιστρέψουν. Κι εμείς πρέπει να βαδίσουμε σε ένα τέτοιο σκεπτικό. Να μάθουμε όσο δυνατόν πιο σύντομα για να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για το ότι δεν θα έχει κόσμο στις εξέδρες: «Δεν είναι καλό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ειδικά εμείς που μάθαμε σε γεμάτο ''Βικελίδης'', θα είναι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπομονή και ευελπιστούμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα».

Για το κύπελλο: «Η ομάδα έχει στόχο και πόσο μάλλον μετά από τόσα χρόνια που φτάνουμε τόσο κοντά στον τελικό. Θα είναι κρίμα για εμάς. Περιμέναμε πώς και πώς να πάμε στο τελικό και να πάρουμε ένα τρόπαιο».

Πηγή: Voria