Διάλογοι: Ο Δημήτρης Καμμένος για τις προκλήσεις του 2021 | PellaNews

Διάλογοι: Ο Δημήτρης Καμμένος για τις προκλήσεις του 2021

Στην εκπομπή «Διάλογοι» με τον Στέφανο Μίντζα φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος. Ο γνωστός πολιτικός μίλησε για πληθώρα θεμάτων από τα Ελληνοτουρκικά έως  τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή Νίκο Γκάλη.

 Ο Δημήτρης Καμμένος ανέλυσε την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας απέναντι στην Τουρκία αλλά και τις προκλήσεις που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα το 2021 τόσο στο εξωτερικό με την τουρκική προκλητικότητα και το μεταναστευτικό όσο και στο εσωτερικό επίπεδο με την οικονομία.  Παράλληλα αποκάλυψε ενέργειες της τουρκικές πλευράς απέναντι στην πατρίδα μας.

Μάλιστα προέβλεψε εκλογές εντός του 2021 καθώς όπως τόνισε θα έρθει στην βουλή ελληνοτουρκική συμφωνία και η κυβέρνηση θα χρειάζεται νοπή λαϊκή εντολή. Ο ίδιος ζήτησε να έρθουν όλα στο φως ώστε να μην ξανά ζήσουμε συμφωνίες ανάλογη με αυτή των Πρεσπών.  

Στη συμφωνία των Πρεσπών δώσαμε και δεν πήραμε τίποτα, να μην πάμε σε Πρέσπες του Αιγαίου, φοβάμαι πίεση από Γερμανία και ΗΠΑ, όλα είναι πολιτική απόφαση σημείωσε.

 Εκτός από τα Ελληνοτουρκικά, την ανάλυση της διεθνούς πολιτικής σκηνής  και το μεταναστευτικό ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε και για την εκπαίδευση, την πολιτική ενσωμάτωσης, το μεταναστευτικό, την πανδημία, τον εμβολιασμό, την οικονομία, την στάση της εκκλησίας αλλά και τον αθλητισμό κάνοντας ειδική αναφορά στον Νίκο Γκάλη.