Διονύσης Σταμενίτης: O Κορωνοϊός,το μεταναστευτικό και η επόμενη ημέρα για την Πέλλα | PellaNews

Διονύσης Σταμενίτης: O Κορωνοϊός,το μεταναστευτικό και η επόμενη ημέρα για την Πέλλα

Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη –μέσω skype- ο Διονύσης Σταμενίτης μιλάει στο pellanews για όλα τα φλέγοντα θέματα.

 Η μάχη με τον κορωνοϊό, η κατάσταση στα σύνορα με τους λαθρομετανάστες, οι ενέργειες της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα  η στήριξη της οικονομίας και της  κοινωνίας, η  καραντίνα στη Φούστανη  και η καθημερινότητα του είναι τα όσα συζήτησε ο βουλευτής με τον Στέφανο Μίντζα.

Ο Βουλευτής Πέλλας υιοθετεί το δόγμα μένουμε σπίτι και δουλεύουμε από το σπίτι. Έτσι και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών αλλά και με τακτική επικοινωνία με όλα τα Υπουργεία επιχειρεί να επιλύσει τα προβλήματα των πολιτών της Πέλλας (αγροτών, κτηνοτρόφων, επιστημόνων κ.α) αλλά και να ενισχύσει τα Νοσοκομεία του Νομού μέσω προσλήψεων.

Παράλληλα τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα και τη στήριξη της οικονομίας. Μάλιστα ο βουλευτής κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις προοπτικές ανάπτυξης της Πέλλας.

Για την κατάσταση στον Έβρο ο Διονύσης Σταμενίτης τονίζει πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία αλλά και να φυλάξει τα σύνορα, ενώ για τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας επισημαίνει πως θα μεταφερθούν σε κλειστές δομές και θα επιστρέψουν στις χώρες τους.   

Τέλος η καραντίνα έχει αλλάξει και την δική του καθημερινότητα, αλλά ο ίδιος την αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και επιχειρεί να την αξιοποιήσει.