Ι.Μ Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας: Δίπλα στους άπορους αδερφούς με γεύματα αγάπης | PellaNews

Ι.Μ Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας: Δίπλα στους άπορους αδερφούς με γεύματα αγάπης

Καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας. Άξια επαίνου είναι η κοινωνική και η ποιμαντορική δράση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ, με τα συσσίτια της Μητρόπολης να προσφέρουν γεύματα αγάπης εδώ και 14 χρόνια σε άπορους συμπολίτες μας σε Έδεσσα, Γιαννιτσά και Σκύδρα.

Με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα το pellanews.gr και ο Στέφανος Μίντζας επισκέφτηκαν τα συσσίτια της ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας και είδαν από κοντά το σπουδαίο έργο που επιτελείται στη Μητρόπολη μας. Οι υπεύθυνοι ιερείς, πατέρας Θεόκλητος στην Έδεσσα, πατέρας Ιωάννης στα Γιαννιτσά και πατέρας Αντώνιος στη Σκύδρα μίλησαν για τα συσσίτια, ενώ και οι κυρίες που εργάζονται εθελοντικά σε αυτά εξέφρασαν τις απόψεις τους. 

Δείτε το βίντεο: 

Τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας προσφέρουν θεάρεστο έργο, με την αγάπη και την βοήθεια μας μπορούν να συνεχίσουν αυτό το έργο. Αξίζει όλοι μας να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια.