Νίκος Γκόλιας: Κανένας δεν ξέρει το ταβάνι της ομάδος μας | PellaNews

Νίκος Γκόλιας: Κανένας δεν ξέρει το ταβάνι της ομάδος μας

Στο pellanews.gr και στον Στέφανο Μιντζα μίλησε ο Νίκος Γκόλιας. Ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας στην πρώτη του συνέντευξη για την νέα χρονιά αποκάλυψε τους στόχους της ομάδος του, σχολίασε τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρθηκε και στον Αλμωπό Αριδαίας. Τέλος ο ηγέτης της Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλε τις ευχές του για την νέα χρονιά. 

Νίκο, φέτος είσαι ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας σου. Ποια είναι τα συνθήματα σου;

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι με σκοπό η ομάδα μας  να πρωταγωνιστήσει ! Εύχομαι και η νέα χρόνια που μόλις ξεκίνησε να συνεχίσει να είναι γεμάτη νίκες και διακρίσεις από έφυγε η τελευταία !

Κάνετε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, που μπορεί να φτάσει η Αναγέννηση;

Όπως σας είπα και στη πρώτη σας ερώτηση η ομάδα μας  δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστήσει και μέχρι στιγμής το κάνει . Το ταβάνι της ομάδας κανένας δεν το ξέρει υπάρχουν πολλές δυνατότητες .

Στο κύπελλο έχετε μπροστά σας τον Παναθηναϊκό και μετά τον νικητή του ζευγαριού Άρης - Λαμία, βλέπετε τελικό;

Ας είμαστε ρεαλιστές το να περάσεις σε διπλούς αγώνες κόντρα στο Παναθηναϊκό το ξέρετε και εσείς ότι είναι παρά πολύ δύσκολο. Εμείς για πρώτη φορά στη ιστορία μας περάσαμε στα προημιτελικά. Σίγουρα όμως θα παραταχθούμε απέναντι στο Παναθηναϊκό με σεβασμό και θα διεκδικήσουμε ότι μας δοθεί !

 

Ο ηγέτης της Αναγέννησης Καρδίτσας

Δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω για την ομάδα της Πέλλας, τον Αλμωπό. 
Αντιμετώπισατε δύο φορές τον Αλμωπό, πως κρίνεις την ομάδα; 

 Ο Αλμωπος είναι μια πολλή σκληρή ομάδα με πολύ μαζεμένες τις γραμμμες μέσα στο γήπεδο και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Αυτό που κάνει σαν ομάδα το κάνει παρά πολύ καλά. Έχει δείξει και την ικανότητα να ξέρει να πέρνει και σημαντικές νίκες μέχρι στιγμής . Το σίγουρο είναι ότι για να κερδίσεις τον Αλμωπο πρέπει να κουραστείς πολύ μέσα στο γήπεδο .

Ένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία και το ποδόσφαιρο είναι ο Κορωνοιος. Πόσο σας επηρεάζει στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς υπάρχουν πολλές αναβολές

Δυστυχώς το θέμα με τον ιό ταλαιπωρεί παγκόσμια όλες τις ομάδες αλλά και την κοινωνία ευρύτερα . Σίγουρα οι συνεχείς αναβολές σε βγάζω από τον ρυθμό και η έλλειψη παικτών καθημερινά δυσκολεύουν την δουλειά μας στο γήπεδο ! Εύχομαι να είναι η τελευταία χρόνια που θα μας απασχολει τόσο πολύ αυτός ο ιός και να επανέλθει πλήρως η κανονικότητα

Και τέλος να στείλουμε ένα μήνυμα για την νέα χρονιά

Για την νέα χρόνια πρώτα απ όλα θα ηθελα να ευχηθώ πραγματικά υγεία σ όλο τον κόσμο και να ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοιο ! Για την ομάδα μου εύχομαι να καταφέρουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και μακάρι στο τέλος να είμαστε και στην πρώτη ! Να ευχηθώ μιας και με ρωτήσατε για την ομάδα του αλμωπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της!