Ρόουζ: Όταν παίζεις στον Άρη δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τα λίγα | PellaNews

Ρόουζ: Όταν παίζεις στον Άρη δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τα λίγα

Για την πορεία του Άρη στη φετινή σεζόν, την πρώτη θέση, τους στόχους του και αυτούς της ομάδας μίλησε ο Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο έμπειρος αμυντικός υποστήριξε ότι προχωρούν βήμα βήμα και στο τέλος της σεζόν θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα. 
Αναλυτικά όσα είπε στην Real News:

click here
«Σ’ ένα πρωτάθλημα απαιτητικό και με συνεχείς ανατροπές, έχουμε πετύχει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι δεν σταματάμε και φιλοσοφία μας είναι, στο τέλος της περιόδου να έχουμε φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται”.

Για το αν υπάρχει μυστικό για παρουσία της ομάδας στην 1η θέση: «Η χημεία της ομάδας, η σκληρή δουλειά και η καθοδήγηση από τον προπονητή μας είναι τα στοιχεία εκείνα που μας έχουν δώσει την απαραίτητη ώθηση να προχωράμε νικηφόρα. Θα πω όμως ξανά ότι παραμένουμε προσγειωμένοι, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η επιτυχία και η αποτυχία δεν απέχουν πολύ. Αυτό σημαίνει ότι στα ανταγωνιστικά ματς, που έρχονται οφείλουμε να παρουσιαστούμε, εξίσου σοβαροί και παθιασμένοι, έτοιμοι κάθε φορά να είμαστε σε θέση να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για πορεία της ομάδας, σχολίασε: «Έχουμε ποιότητα κι ένα ρόστερ που αποτελείται τόσο από μονάδες με πείρα, όσο και από νέα παιδιά με εξαιρετικό ταλέντο, που βοηθούν τον Άρη με τον καλύτερο τρόπο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά και δεν πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να μείνουμε ταπεινοί. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και τα εμπόδια πολλά, όμως, αν η σχέση μεταξύ μας καθημερινά γίνεται όλο και πιο ισχυρή, οι εμφανίσεις μας στους αγώνες θα είναι θετικές και πειστικές μαζί. Το πιστεύω αυτό».

Για τους στόχους του Άρη: «Όταν παίζεις στον Άρη δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τα λίγα. Ανήκουμε σε έναν σύλλογο με ιστορία και κόσμο, που πάντα πρέπει να τον εκπροσωπείς δίνοντας το 100% του εαυτού σου. Η έξοδος στην Ευρώπη πάντα συγκινεί, ωστόσο, προτιμώ να κάνουμε στο τέλος ταμείο, αισιοδοξώντας πως θα τα έχουμε καταφέρει, όπως όλοι ονειρευόμαστε».