Ο Τραμπ απειλεί να κλείσει τα Social Media | PellaNews

Ο Τραμπ απειλεί να κλείσει τα Social Media

Μετά την κόντρα που έλαβε χώρα με το Twitter ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να βάλει… «λουκέτο» στα Social Media.
Συγκεκριμένα και μετά την κόντρα που προκλήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως ή θα επιβληθούν αυστηρά μέτρα ή θα τα κλείσει.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι πιστεύουν ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σιωπούν τις συντηρητικές φωνές. Θα επιβάλλουμε αυστηρά μέτρα ή θα τα κλείσουμε προτού επιτρέψουμε αυτό να συμβεί», δήλωσε αρχικά ο Τραμπ.

«Κάντε κάθαρση»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνέχισε τον πόλεμο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω απόσπασμα.

«Θα ήταν δωρεάν για όλους η εξαπάτηση, η πλαστογραφία και η νοθεία. Όποιος εξαπατήσει περισσότερο θα κερδίσει. Το ίδιο και τα social media. Κάντε κάθαρση στα όσα κάνετε ΤΩΡΑ !!!!” Οι συντηρητικοί έχουν διαμαρτυρηθεί από καιρό ότι οι τεχνολογικές πλατφόρμες λογοκρίνουν τις δεξιές φωνές. Οι ισχυρισμοί απορρέουν από την αντίληψη ότι το εργατικό δυναμικό της Silicon Valley έχει σχεδιάσει προϊόντα κοινωνικών μέσων για να κάνουν διακρίσεις εναντίον των συντηρητικών, αν και οι εταιρείες αρνούνται έντονα τους ισχυρισμούς».

Από την πλευρά των ΜΚΔ δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη αντίδραση η απάντηση στα λεγόμενα του Αμερικανού Προέδρου.

Πηγή: politik.gr