Φώτης Μπίμπασης: Επικίνδυνα τα ηλεκτρικά πατίνια για τα ΑμεΑ | PellaNews

Φώτης Μπίμπασης: Επικίνδυνα τα ηλεκτρικά πατίνια για τα ΑμεΑ

ΠΡΟΣ: Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

ΘΕΜΑ:

Επικίνδυνα τα ηλεκτρικά πατίνια για τα ΑμεΑ

Αξιότιμε κύριε Καϊτεζίδη,

Με την παρούσα επιστολή, απευθυνόμενος και στο θεσμικό ρόλο στον οποίο κατέχεται, ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, σας ζητώ να συμπεριλάβετε σε ειδική συνεδρίαση ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης τα ηλεκτρικά πατίνια και τους κινδύνους που κρύβουν και για τα Ατομα με Αναπηρία.

Επί του θέματος να προσκληθούν και να τοποθετηθούν όλοι δήμαρχοι καθώς και οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Αξίζει να αναφέρω πως προσωπικά, ως Ατομο με Αναπηρία, καθημερινά αντιμετωπίζω προβλήματα, τόσο με τα πατίνια (σταματημένα και παρατημένα σε οποιαδήποτε σημεία της πόλης) καθώς και με τους χρήστες αυτών.

Δεν είναι μόνο η ταχύτητά τους που αποτελεί πρόβλημα αλλά και το γεγονός ότι ούτε αυτός που τα νοικιάζει, ούτε αυτοί που τα χρησιμοποιούν, δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους, μεταξύ αυτών και τα άτομα με αναπηρία.

Απευθύνω έκκληση ώστε να βρεθεί άμεσα μία ουσιαστική λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές και δε θα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά μας.

Με εκτίμηση

Φώτης Μπίμπασης

Αντιπρόεδρος Πράσινου Ινστιτούτου

και Μέλος του ΔΣ του ΚΕΑΤ