Αλμωπία: Συνεχίζει να δουλεύει στην άρδευση η Δημοτική αρχή | PellaNews

Αλμωπία: Συνεχίζει να δουλεύει στην άρδευση η Δημοτική αρχή

Μπορεί να βρισκόμαστε στο φθινόπωρο και η αρδευτική χρόνια να φτάνει στο τέλος της ωστόσο η δημοτική αρχή Αλμωπίας ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη.

Ο Χρήστος Μπατσης κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας είχε συγχαρεί τους αντιδήμαρχους του αλλά και το προσωπικό του Δήμου καθώς σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλμωπίας όλα λειτούργησαν ομαλά και τα οποία προβλήματα προέκυψαν ξεπεράστηκαν άμεσα. Οι αντιδήμαρχοι λοιπόν θέλουν να δικαιώσουν τον Δήμαρχο Αλμωπίας για τον λόγο αυτό οι εργασίες συντήρησης στα δίκτυα άρδευσης του Δήμου Αλμωπίας συνεχίζονται ακόμη και τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Χρήστο Χατζηγιάννιδη αντικαταστάθηκε υποβρύχια αντλία στην  Ξιφιανη με την Δημοτική αρχή να επιλύει μεγάλα προβλήματα. με τον Αντιδήμαρχο να κάνει την ακόλουθη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπιας Χρήστος Μπατσης έχει αποδείξει άλλωστε πως βρίσκεται δίπλα στους αγρότες της Αλμωπίας, όντας και ο ίδιος αγρότης, για τον λόγο αυτό επιλύει άμεσα και τα προβλήματα που προκύπτουν στην Αλμωπία.