Απολύμανση Κάδων στον Δήμο Αλμωπίας | PellaNews

Απολύμανση Κάδων στον Δήμο Αλμωπίας

Σε απολύμανση Κάδων προβαίνει απο το πρωί ο Δήμος Αλμωπίας.

Επί ποδός βρίσκονται απο το πρωί τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, τα οποία κατω απο την επίβλεψη της αρμόδιας Αντιδήμαρχου Πολυξένης Νάνου προβαίνουν σε απολύμανση και καθαρισμό των καδων απορριμάτων του Δήμου. 

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Πολυξένη Νανου  δήλωσε αποκλειστικά στο pellanews.gr ότι «προτεραιότητα του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής είναι η καθημερινότητα,ο  Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης  έδωσε οδηγίες ώστε να συνεχιστούν οι απολυμάνσεις των κάδων και των χώρων περιμετρικά αυτών (δρόμος, πεζοδρόμιο) όλο το επόμενο διάστημα καθημερινά και σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου μας, μιας και ο Δήμος Αλμωπίας είναι ενας Δήμος με μεγάλη έκταση και πολλά χωριά. .

Ο Δήμος Αλμωπίας έχει ήδη προχωρήσει στην απολύμανση του Αμαξοστασίου Καθαριότητας καθώς και όλων των απορριμματοφόρων.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι:
Ανοίγουμε τον κάδο με το πόδι πατώντας το ποδόμακτρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κάδου. Εάν ανοίξετε τον κάδο με τα χέρια πρέπει να φοράτε γάντια μιας χρήσης.
Κλείνουμε καλά τις σακούλες των απορριμμάτων και τις πετούμε μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς.
Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας δίνουν καθημερινά τη μάχη. Ας διευκολύνουμε όλοι μας την εργασία τους ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η καθαριότητα απαιτεί τη στενή συνεργασία όλων των πολιτών με τις δημοτικές υπηρεσίες.