Επιτυχημένο το πρώτο Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη στην Αλμωπία | PellaNews

Επιτυχημένο το πρώτο Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη στην Αλμωπία

Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη στο Δήμο Αλμωπίας.

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου οργάνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος.  Ενδεικτικό είναι πως η συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου «Εδώ Ζούμε» , του Σάκη Χατζηδημητρίου «Ενωμένοι για την Αλμωπία» αλλά και του Νίκου Παρούτογλου «Η Αλμωπία Ψηλά» κύλισε ομαλά και χωρίς εντάσεις. Από την πρώτη αυτή on line συνεδρίαση απουσίαζε ο Δημήτρης Μπίνος και ο συνδυασμός «Η Αλμωπία της καρδιάς μας», πλην του Δημοτικού Συμβούλου  Χρήστου Νυβουρλή, ο οποίος μετείχε στην συνεδρίαση.

Στην πρώτη αυτή οn line συνεδρίαση εκλέχθηκαν οι διοικήσεις των ΔΕΥΑ και ΔΗΚΕΑ. Πρόεδρος στη ΔΕΥΑ εκλέχθηκε ο Γιάννης Κετικίδης, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο Pellanews.gr και αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Βέσκος. Παράλληλα στη ΔΗΚΕΑ πρόεδρος εκλέχθηκε ο Σταύρος Αναστασιάδης και αντιπρόεδρος η Γεωγρία Καραπάνου, μάλιστα σε κλίμα συναίνεσης από τον Δήμαρχο προτάθηκε ως μέλος του Δ.Σ της επιχείρησης η κα Καίτη Παλίκογλου, έπειτα από ολιγόλεπτη διακοπή.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις από όσους δημοτικούς συμβούλους που επιθυμούσαν να λάβουν τον λόγο.  Τέλος η δημοτική αρχή του Δήμου Αλμωπίας εξέφρασε την ευχή να ξανά γίνουν σύντομα τα δια ζώσης συμβούλια.