Ετοιμάζεται για την αρδευτική περίοδο η Δημοτική αρχή Αλμωπίας | PellaNews

Ετοιμάζεται για την αρδευτική περίοδο η Δημοτική αρχή Αλμωπίας

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου οι αγρότες δεν έχουν ανάγκη απο άρδευση ωστόσο η δημοτική αρχή του Χρήστου Μπάτση δουλεύει ακατάπαυστα και κατά την χειμερινή περίοδο ώστε η άνοιξη να βρει την άρδευση στην Αλμωπία απόλυτα έτοιμη.

Η δημοτική αρχή Αλμωπίας δίνει προτεραιότητα στην αγροτική παραγωγή και έχει αποδείξει πως βρίσκεται δίπλα στους αγρότες της Αλμωπίας, έτσι τις τελευταίες ημέρες έγιναν παρεμβάσεις στο αρδευτικό δίκτυο προκειμένου να ενισχυθεί το σύστημα άρδευσης της Αλμωπίας και η νέα αγροτική χρονιά να αρχίσει για τους αγρότες με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνίτης Υπηρεσίας Γιάννης Κετικίδης βρέθηκε στις νέες πομωνες και είδε απο κοντά τις εργασίες που γίνονται στο δίκτυο άρδευσης μάλιστα σε σύντομη δήλωση του τόνισε 

"Μόλις τελείωσε η αρδευτική περίοδος και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη, συντηρήσεις και αντικατάστασεις δρομολογούνται απο τώρα ωστε να είμαστε απόλυτα έτοιμoι και την νεα περίοδο. Στόχος μας είναι η στήριξη της Αγροτικής παραγωγής του Δήμου μας."