Μικρή περιοδεία στην Αριδαία από τον Λάκη Βασιλειάδη | PellaNews

Μικρή περιοδεία στην Αριδαία από τον Λάκη Βασιλειάδη

Στην Αριδαία βρέθηκε ο Λάκης Βασιλειάδης. Ο βουλευτής Πέλλας βρέθηκε στην Αλμωπία και την Αριδαία, όπου έκανε μια μικρή περιοδεία σε καταστήματα της περιοχής αλλά και συνομίλησε με τον κόσμο. Μαζι με τον βουλευτή στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Αλμωπίας ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιαντσης προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το υποκατάστημα. 

Η ανάρτηση του Λακη Βασιλειάδη:

Εχθές πραγματοποίησα μια μικρή περιοδεία στην Αλμωπία

 Γύρισα τα μαγαζιά της Αριδαίας, μίλησα με καταστηματάρχες και πολίτες στο δρόμο και στην λαϊκή αγορά, συζητήσαμε για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους για τη φετινή δύσκολη χρονιά και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε και ζούμε.

 Στη συνέχεια επισκέφτηκα το Α' Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Πέλλας του ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ Αριδαίας). Το Υποκατάστημα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους, εργοδότες και επαγγελματίες της Αλμωπίας. Η χρησιμότητά του είναι αναμφισβήτητη. Θα συνεχίζω να πιέζω για την ενίσχυσή του, αναλαμβάνοντας σταδιακά και αρμοδιότητες του τ. ΟΓΑ, όπως είχα προτείνει και με Ερώτησή μου.

Ειδικά αυτή την εποχή, δεν θα μπορούσα να μην επισκεφτώ τα Λουτρά Πόζαρ, έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Πέλλας, τον οποίο οφείλουμε να στηρίξουμε και να αναπτύξουμε. Μιλήσαμε με τους καταστηματάρχες και τους ξενοδόχους. Φέτος, λόγω της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων, τα προβλήματα είναι πολλά, ωστόσο η λουτρόπολη παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός.

Τέλος, βρέθηκα στη Σωσάνδρα και τον Εξαπλάτανο όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους και με εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων. Συζητήσαμε για τη φετινή παραγωγή, τα προβλήματα και τις προκλήσεις, αλλά και για θέματα της καθημερινότητάς τους.