Στο Σκρα ο Δήμαρχος Αλμωπιας | PellaNews

Στο Σκρα ο Δήμαρχος Αλμωπιας

Το ηρωικό Σκρα επισκέφτηκε το πρωι της Κυριακής ο Δήμαρχος Αλμωπιας.

Ο Χρήστος Μπατσης αποδέχτηκε την επίσημη πρόσκληση του ομολόγου του Δημάρχου Παιονίας και παρέστη μαζί με τον Γιάννη Κετικιδη στις εκδηλώσεις μνήμης για την μάχη του Σκρα.

Αρχικά ο Δήμαρχος Αλμωπιας παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου όπου συμμετείχε στην Δοξολογία για τους πεσόντες στην μάχη του Σκρα ενώ είχε και εποικοδομητική συζήτηση με τον Κώστα Σιωνίδη, τον οποίο αναμένεται να επισκεφτεί το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Παράλληλα όμως ο Δήμαρχος Αλμωπιας είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει και με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντα, ο οποίος παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης του Σκρα. Μάλιστα ο Δήμαρχος θα έχει και συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό με τον οποίο θα συζητήσουν την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας. 

Τέλος ο Χρήστος Μπατσης συνομίλησε σε φιλικό κλίμα και με τον Δήμαρχο Κιλκίς. Άλλωστε ο Χρήστος Μπατσης έχει ισχυρές διασύνδεσεις στην ΚΕΔΕ και έχει αναπτύξει ουσιαστικές σχέσεις επικοινωνίας με τους ομολόγους του γεγονός που επιβεβαιώνει και η παρουσία του σε γειτονικούς Νόμους.