Χρήστος Μπάτσης: Εις το επανιδείν κύριε Παρούτογλου | PellaNews

Χρήστος Μπάτσης: Εις το επανιδείν κύριε Παρούτογλου

Στην πρώτη on line συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Ο Χρήστος Μπάτσης ενημέρωσε του Δημοτικούς συμβούλους Αλμωπίας τόσο για τις δράσεις του όσο και για όλα τα φλέγοντα θέματα του Δήμου. 

Αρχικά ο Δήμαρχος έστειλε τις ευχές του προς του μαθητές της Αλμωπίας αλλά και προς τις οικογένειες τους, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η σχολική χρονιά και για τους μαθητές της Πέλλας. Άλλωστε όπως είχε επισημάνει ο Δήμαρχος σε μήνυμα του μέσα από το pellanews η Παιδεία είναι το «εν μέγα» για τον κάθε άνθρωπο. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα για την καταστροφική πυρκαγιά στο Δημοτικό σχολείο των Προμάχων αλλά και για τις ενέργειες του ίδιου. Παράλληλα ο Χρήστος Μπάτσης εξέφρασε τη συμπαράσταση του προς τους εργαζόμενους του ΙΚΑ Αριδαίας ανακοινώνοντας και ψήφισμα υπέρ των αιτημάτων τους, το οποίο και θα κοινοποιηθεί τόσο στους βουλευτές του Νομού Πέλλας όσο και στα αρμόδια Υπουργεία. 

Ακόμη ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την διαδικτυακή πάγια προκαταβολή ύψους 2000 ευρώ ενώ σε κλίμα συναίνεσης ευχαρίστησε τους απερχόμενους προέδρους της ΔΕΥΑ και ΔΗΚΕΑ, δηλαδή τον Νίκο Παρούτογλου και τον Γιώργο Λεμονίδη για την συνεργασία που είχαν αλλά και για την προσφορά τους. 

Απευθυνόμενος μάλιστα προς τον Νίκο Παρούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εις το επανιδείν κύριε Παρούτογλου» δείχνοντας το πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Τέλος ο Χρήστος Μπάτσης ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους για την κοινή απόφαση των 4 δημάρχων της Πέλλας αναφορικά με το άνοιγμα των σχολειών στο Νομό αλλά και τα μέτρα που έλαβε ο ίδιος και η δημοτική αρχή για την προστασία των μαθητών.