Χρήστος Μπάτσης: Κάλεσμα για τήρηση των μέτρων προστασίας - η τοποθέτηση του Δημάρχου | PellaNews

Χρήστος Μπάτσης: Κάλεσμα για τήρηση των μέτρων προστασίας - η τοποθέτηση του Δημάρχου

Στην on line συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας. 

Ο Χρήστος Μπάτσης αφού εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια  για την απώλεια του προέδρου της Θηρίοπετρας και στενού του συνεργάτη Γιάννη Ουργαντζόγλου ευχήθηκε ανάρρωση σε όσους νοσούν αλλά και έδωσε τα συγχαρητήρια του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ ζήτησε από τους πολίτες να σπάσουν την αλυσίδα μετάδοσης του Κορωνοϊού τηρώντας πιστά τα μέτρα.

Αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, ο Δήμαρχος επισήμανε πως οι υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα είτε εξ αποστάεως, είτε με τηλεργασία είτε με την φυσική παρουσία ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος. 

Μάλιστα ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στους συνεργάτες του που βρίσκονται καθημερινά στο Δήμο ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που προκύπτουν ενώ καλωσόρισε και τους δημοσιογράφους.    

Ο Δήμαρχος δήλωσε για άλλη μια φορά πως η πόρτα του όπως και το κινητό του είναι ανοιχτό για όλους, απευθύνοντας έμπρακτα το κλίμα συναίνεσης.

Τέλος ο δήμαρχος απάντησε και στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης εκφράζοντας και την αγανάκτηση του. 

Δείτε το βίντεο: