Έκοψε την πίτα της η Δημ ΤΟ Έδεσσας- Ομιλία Μπογδάνου | PellaNews

Έκοψε την πίτα της η Δημ ΤΟ Έδεσσας- Ομιλία Μπογδάνου

Ρεπορταζ: Στέφανος Μίντζας

To βράδυ του Σαββάτου η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Έδεσσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ανακαινισμένο μαγαζί των καταρρακτών, παρουσία μάλιστα και του Δημοσιογράφου αλλά και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωσταντίνου Μπογδάνου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη και φίλοι του κόμματος. 

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι βουλευτές Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης αλλά και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Τσαντάκη και Στάθης Φουντουκίδης.

Παράλληλα παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, οι αντιδήμαρχοι Έδεσσας Μαρούλα Κατσάρα και Αλέξανδρος Πασχάλης αλλά και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας Γεωργία Γάτσου.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόσης Ουραηλίδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκλαβάκης αλλά και ο Γιάννης Σαπακόλης. Το παρών έδωσαν ακόμη οι πρόεδροι των υπόλοιπων Δημ ΤΟ του Νομού, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρέοδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου, ο Ηλίας Πλίογκας και η Πόπη Φουντουκίδου. 

Στην ομιλία του ο Κωσταντίνος Μπογδάνος, αφού ευχαρίστησε τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκρατισες στάθηκε στο θέμα της Μακεδονίας αλλά και της Συμφωνίας των Πρεσπών τονίζοντας πως ήδη προβαίνει σε ενέργειες για τον έλεγχο της Συμφωνίας από την πλευρά των Σκοπίων ενώ άσκησε και κριτική στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας "Ποτέ ξανά αριστερά".

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία του: