Δάκης, Μπίγαλης, Μαντώ, Πωλίνα στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Γαβαλιώτισσας! | PellaNews

Δάκης, Μπίγαλης, Μαντώ, Πωλίνα στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Γαβαλιώτισσας!

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, κρατήστε την ημερομηνία γιατί οι .. «Back to the Future Superstars» Δάκης, Μπίγαλης, Μαντώ, Πωλίνα, η μεγαλύτερη 80s και 90s παρέα έρχεται για πρώτη φορά στην Έδεσσα για να μας φέρει το καλοκαίρι σε μια βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους!

Για να εμπεδώσουμε καλά, τη χαρά την τρέλα και την ανεμελιά, που απλόχερα μοιράζουν, με τις αξέχαστες τραγουδάρες τους! Λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια, παιδικών, εφηβικών, φοιτητικών χρόνων και θετική διάθεση μέχρι το πρωί! 
Ετοιμαστείτε για... «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Τσάι με Λεμόνι» «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Θωρακισμένη μερσεντές», «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς», «Αλαλούμ», «Με την πρώτη ματιά», «Δώσε μου ένα φιλί», «Μια σου λέξη», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά πολλά άλλα !!!!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανοιχτό Αμφιθέατρο Γαβαλιώτισσας, Έδεσσα
Ώρα προσέλευσης: 20:00 || Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση: 10€ || Είσοδος: 15€
Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών θα είναι διαφορετικές και προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η προαγορά των εισιτηρίων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Έδεσσα: The Jam (23810.25138) || Info Kiosk Καταρρακτών
Σκύδρα: Stones Rock Bar (23810.88835)
Αριδαία: Βιβλιοπωλείο Συμβολή (23840.28120)
Άρνισσα: Fuga Bar (6977299023)

Με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.

Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη την διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους. Ανά δύο θέσεις το (τρίτο) επόμενο κάθισμα πρέπει να μένει κενό, εξαιρουμένων ομαδικών κρατήσεων.

Το κοινό συστήνεται να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των κυλικείων/bar.