Γιαννιτσά: Συνάντηση της "Ολυμπιάδας" με Στάθη Καστερίδη | PellaNews

Γιαννιτσά: Συνάντηση της "Ολυμπιάδας" με Στάθη Καστερίδη

Την συνάντηση που πραγματοποίησε με την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Πέλλας και συγκεκριμένα με τον επικεφαλής της Στάθη Καστερίδη, ανακοίνωσε το Σωματείο Εστίασης Δήμου Πέλλας «Ολυμπιάδα». Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Μετά από προσωπικό κάλεσμα του κυρίου Καστερίδη Στάθη επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης προς την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, με σκοπό, να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Πέλλας μετά τα νέα επώδυνα μέτρα που επιβλήθηκαν και για την επίπτωση που έχει στις επιχειρήσεις μας. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση, παρουσίας της Νομικής εκπροσώπου του σωματίου και εκλεγμένης Δημοτικής συμβούλου κυρίας Αναστασίας Δαρδανελιώτη, πλήθος επαγγελματιών, με στόχο τα μέτρα που θα μπορούσαν να παρθούν σε τοπικό επίπεδο για να τονώσουν κυρίως, το ηθικό των επαγγελματιών και αφετέρου να διευκολύνουν την μετάβαση στον χειμερινό κύκλο εργασιών.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θέλει να τονίσει πως θα είναι παρών σε όλες τις εξελίξεις, με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους της και στον αστικό ιστό της περιοχής.

Με σεβασμό και εκτίμηση σωματείο εστίασης και καταναλωτών ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.