Γιαννιτσά: 50.000 για κάθε Παιδικό Σταθμό με πρόγραμμα 830.000 ευρώ! | PellaNews

Γιαννιτσά: 50.000 για κάθε Παιδικό Σταθμό με πρόγραμμα 830.000 ευρώ!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, ένα θέμα πραγματικά ουσιώδες, το οποίο αποκλειστικά σας είχε αποκαλύψει το pellanews.gr (από τις 9 Ιανουαρίου, όπως μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.pellanews.gr/topikagiannitsa/%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BD... ), είναι τόσο η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμου, αλλά και η ενίσχυση (επ’ ουδενί το κλείσιμο κάποιου)των Παιδικών Σταθμών και μάλιστα με 50.000 ευρώ για κάθε δομή!

«Ζητήσαμε και πήραμε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πέλλας για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΚΕΚΑΠΠΑ και του Δήμου Πέλλας σε συνεργασία φυσικά με την τεχνική υπηρεσία, για την υλοποίηση της πράξης παρέμβασης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, συνολικού προϋπολογισμού 830.000 ευρώ», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας Νίκος Βαλνάρης, με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια, με φωτογραφία μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τ.Υ. Χρήστο Βουτσά. 

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως ενημερώνει ο ίδιος «η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πέλλας θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε πλήρη στοιχεία για να επωφεληθούμε το πρόγραμμα που μας προσφέρει περίπου 50.000 για κάθε δομή».

Ο κ. Βαλνάρης σημειώνει μάλιστα πως «το παραπάνω ποσό θα χρησιμοποιηθεί για να γίνουν οι παιδικοί σταθμοί ακόμα πιο ασφαλείς για τα παιδιά, πιο λειτουργικοι για τους εκπαιδευτικούς και πιο ελκυστικοί για τους γονείς».

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος