Μοιάζει σαν..."γενοκτονία" η εστίαση-Ανακοίνωση φωτιά του Σωματείου Δήμου Πέλλας | PellaNews

Μοιάζει σαν..."γενοκτονία" η εστίαση-Ανακοίνωση φωτιά του Σωματείου Δήμου Πέλλας

Φοβού τους Δαναούς και...δώρα φέροντες. Καθότι, το 800άρι των προηγούμενων ημερών ως επίδομα, θα πληρωθεί με πολύ άγχος και ιδρώτα απ' ότι φαίνεται, καθώς μέσα στα νέα μέτρα της κυβέρνησης κατά της νέας επιδημιολογικής φάσης του κορωνοϊού, είναι η εστίαση, "αγαπημένος" χώρος για να "πατάει" η εκάστοτε εξουσία, όταν θέλει να δώσει λύσεις (λέμε τώρα) ή να χρησιμοποιήσει "καταστολή", αφού η ίδια έχει κάνει τραγικά λάθη με την αντιμετώπιση του ιού το καλοκαίρι, ανοίγοντας διάπλατα τα σύνορα. Και τώρα θα την πληρώσουν οι "εγχώριοι" και ο "αγαπημένος" σάκος του μποξ, που λέγεται εστίαση. 

Το Σωματείο Εστίασης Δήμου Πέλλας "Ολυμπιάδα" όμως κατακεραυνώνει με ανακοίνωση του την κατάσταση, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις των νέων μέτρων από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην χώρα, κρίνεται απαραίτητο να επισημάνουμε, πως οποιοδήποτε, οριζόντιο μέτρο και γενικά οποιοδήποτε μέτρο που θα έχει αντίκτυπο στην οικονομία θα μας βρίσκει απέναντι.
Έχουμε αντιληφθεί πλήρως την στοχοποίηση του κλάδου της εστίασης, την βαρβαρότητα και την σκληρότητα των ελεγκτικών μηχανισμών, που συστηματικά και με μεθοδικότητα εξοντώνουν τον κλάδο και μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική εξαθλίωση.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και ενημερώνουμε όλους τους φορείς του νόμου, πως συμπεριφορές στοχοποιημένες στον κλάδο μας δεν θα γίνουν αποδεκτές. Πρέπει άμεσα να αντιληφθούν την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και να σταματήσουν την διάλυση του κλάδου.

Υ.Γ1: Το φιλότιμο μας και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί περιμένουμε να δούμε και το δικό σας!

Υ.Γ2: θελουμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στους συναδέλφους που τους αναγκάζουν να προβούν σε αυτά τα μέτρα".

Κάθε εξέλιξη, κάθε νεότερο από το Σωματείο, αλλά ακόμη και επικοινωνία με τα μέλη του μπορείτε να τα βλέπετε εδώ: https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B...

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος