Σωματείο Εστίασης: Μοίρασαν είδη ασφάλειας και τα αιτήματα τους στα Γιαννιτσά | PellaNews

Σωματείο Εστίασης: Μοίρασαν είδη ασφάλειας και τα αιτήματα τους στα Γιαννιτσά

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Μάσκες και είδη ασφαλείας, αλλά και ενημέρωση για τα αιτήματα τους, μοίρασαν σήμερα το πρωί τα μέλη του Σωματείου Εστίασης Δήμου Πέλλας "Ολυμπιάδα". 

Όλα ξεκίνησαν από τον Πεζόδρομο Γιαννιτσών και ακολούθησε ολόκληρη διαδρομή επί της Βενιζέλου και της Χατζηδημητρίου. 

Μέλη της προσωρινής διοίκησης της "Ολυμπιάδας" συνάντησαν τον Δήμαρχο Δήμου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, με τον οποίον συνομίλησαν για τα αιτήματα τους, ενώ άφησαν υλικό ασφαλείας στον Δήμο, για να μοιραστεί ανάλογα. Μάλιστα έδωσαν και τη μάσκα του Σωματείου, την οποία ο Δήμαρχος φόρεσε αμέσως. 

Ο κ. Στάμκος δήλωσε οτι "ο Δήμος είναι δίπλα τους και θα στηρίξει την οποιαδήποτε προσπάθειας στην οποία μπορεί να συμβάλλει".

Στο Δημαρχείο ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ιωάννης Φωκάς, ενώ στην είσοδο του παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Αθανάσιος Επιτροπάκης.  

Ακολούθησε η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών, όπου επίσης τα μέλη του Σωματείου άφησαν υλικό για να δοθεί σε όλα τα τμήματα της Αστυνομίας. Μάλιστα έγινε και κουβέντα αλληλοστήριξης και αλληλοκατανόησης στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

Το τέλος της διαδρομής, στη δράση που είχε πανελλήνια πρωτοτυπία από πλευράς του Σωματείου της περιοχής των Γιαννιτσών, εμπεριείχε την μεγαλύτερη ενορία της πόλης, του Αγίου Γεωργίου και Νικολάου. Έτσι, έγινε η εναπόθεση υλικού, το οποίο οι ιερείς του Ι.Ν. έλαβαν για να το μοιράσουν ανάλογα.