4 Μέλη οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πέλλας: Απαράδεκτη η σημερινή σύγκλιση | PellaNews

4 Μέλη οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πέλλας: Απαράδεκτη η σημερινή σύγκλιση

Με κοινή τους επιστολή προς τον Δήμαρχο Πέλλας, 4 Μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου χαρακτηρίζουν την σύγκληση της επιτροπής ως απαράδεκτη. 

Αναλυτικά η επιστολή των 4:

Με αφορμή την προγραμματισμένη για σήμερα, 14-9-2020 και ώρα 13.30 μ. μ. συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πέλλας, θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τη σύγκληση της εν λόγω Επιτροπής ανήμερα της Ημέρας Μνήμης των συμπολιτών μας και θυμάτων του Ολοκαυτώματος του 1944. Ανάμεσα στους σφαγιασθέντες δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι ήταν και άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήτοι ο Δήμαρχος Γιαννιτσών, Θωμάς Μαγκριώτης, καθώς και πέντε Δημοτικοί υπάλληλοι. 

 

Θεωρούμε δε απαράδεκτη τη σύγκληση και για έναν επιπλέον λόγο. Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου, είναι η Εθνική ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους και είναι επιβεβλημένο να τιμήσουμε και αυτούς που σφαγιάστηκαν για χάρη της πατρίδας μας. 

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους και σαν ελάχιστο φόρο τιμής όχι μόνο στο Δήμαρχο Θωμά Μαγκριώτη, αλλά και σε όλους όσους σφαγιάστηκαν, σας καλούμε να αναβάλλετε την συνεδρίαση, σε κάθε περίπτωση σύσσωμη η αντιπολίτευση θα απέχει.

 

 

                                          ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο. Ε.

 

 

1)ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ

 

2)ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΝΔΟΣ

 

3)ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

 

4)ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΦΑΣ