Απίστευτη δήλωση-η κα Ιγνατιάδου κατηγορεί Σπανό και αντιπολίτευση ότι: "διακαής σας πόθος είναι να μην υπάρχει Δήμος Σκύδρας" | PellaNews

Απίστευτη δήλωση-η κα Ιγνατιάδου κατηγορεί Σπανό και αντιπολίτευση ότι: "διακαής σας πόθος είναι να μην υπάρχει Δήμος Σκύδρας"

Η Δήμαρχος Σκύδρας στην τοποθέτηση του κ. Σπανού για την απομάκρυνση των τραπεζών (δείτε εδώ) μόνο που δεν τον έβρισε λέγοντας, μάλιστα ότι διακαής πόθος του (και της αντιπολίτευσης) είναι να μην υπάρχει Δήμος Σκύδρας. 

Κοντά στον κ. Σπανό πήρε η μπάλα και τον κ. Πορτοκαλίδη, σε δεύτερο χρόνο θα λέγαμε με σημερινή της ανάρτηση στο αγαπημένο της fb. 

 

Ο κ. Πορτοκαλίδης απαντώντας μέσα απο το δικό του profil στο fb στάθηκε στο γεγονός πως η Δήμαρχος πέφτει σε ένα ψευδές παραλήρημα ερμηνεύοντας τα λόγια του λανθασμένα προσπαθώντας με σκοπιμότητα να διχάσει για άλλη μια φορά την κοινωνία της Σκύδρας.

Παρακολουθείστε πως εξελίχθηκε ο διάλογος μετά την τοποθέτηση του κ. Σπανού και τα λόγια του κ. Πορτοκαλίδη. 

Αν τώρα είναι επιτυχία να έχουν κλείσει 4 τραπεζικά καταστήματα στον Νομό Πέλλας και όλα να βρίσκονται στη Σκύδρα τότε εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι ο κ. Σπανός και η αντιπολίτευση μάλλον δεν θέλουν να υπάρχει ο Δήμος Σκύδρας. Όταν σας λέμε ότι κάποιοι έχουν στριμωχτεί στη γωνία μάλλον κάτι ξέρουμε!