Δ. Σκύδρας: μαχαιριά η απόφαση της Φιλοζωικής- τα παρατάνε! | PellaNews

Δ. Σκύδρας: μαχαιριά η απόφαση της Φιλοζωικής- τα παρατάνε!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το φιλοζωικό σωματείο Στοργή που εθελοντικά και με τεράστιες θυσίες ανέλαβε να λειτουργήσει το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων είναι πραγματική μαχαιριά για την τοπική κοινωνία του Δήμου Σκύδρας. Ουσιαστικά οι λιγοστοί εθελοντές αγανακτισμένοι και απηυδισμένοι από την όλη κατάσταση εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία… τα παρατάνε. «Το έργο μας έλαβε τέλος» αναφέρουν σηματοδοτώντας το κλείσιμο του καταφυγίου. Λυπούμαστε πραγματικά γιαυτήν την εξέλιξη διότι το έργο αυτών των ανθρώπων ήταν πραγματικά ανεκτίμητο. Λίγοι γνωρίζουν πόσα σκυλιά βρίσκονται στο καταφύγιο ακόμη λιγότεροι τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει τα λιγοστά άτομα του σωματείου. Το ρεπορτάζ τρέχει και αναμένονται εξελίξεις. Θα επανέλθουμε.

Η ανακοίνωση της Στοργής έχει ως εξής: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Δυστυχώς όσα και να κάνουμε, όσα ζώα και να σώσουμε ποτέ δεν θα φτάνει! Για πρώτη φορά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κουτάβια που έχουν μάνα από το δρόμο και κατηγορούμαστε! Φωνάζουμε ότι μείναμε 2 άνθρωποι για 300 σκυλιά, ότι δεν αντέχουμε άλλο, ότι δεν μπορούμε περισσότερα ζώα να φροντίσουμε, αλλά και πάλι δεν φθανει! Το έργο χρόνων, οι θυσίες χρόνων και με το πρώτο όχι σβήστηκαν όλα!

Τέρμα τα περιστατικά, δεν θα δεχτούμε πια κανένα τηλεφώνημα ή μήνυμα για κανένα καινούργιο περιστατικό!! Το έργο μας έλαβε τέλος!

Από σήμερα θα προσπαθήσουμε να βρούμε υιοθεσίες στα εκατοντάδες που έχουμε, το καταφύγιο θα κλείσει κι εμείς θα γυρίσουμε σπίτι μας!!

Ότι θέλετε απευθυνθείτε στο δήμο που είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα!!! Η ανοχή πλέον έχει και τα όρια της! Τα δυο άτομα της φιλοζωικής κρεμανε τα παπούτσια τους! Τόσος αγώνας, τόσο τρέξιμο, τέτοια ψυχολογική και σωματική φθορά και είμαστε και υπόλογοι!

Σας ευχαριστούμε όλους σας για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, γιατί μόνο μ’ εσάς που μας στηρίξατε καταφέραμε να σώσουμε εκατοντάδες ζώα!

Η σελίδα σε λίγες μέρες θα κλείσει, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!