Ι Ν Αγίου Στέφανου Σκύδρας: Ετοιμάζει δέματα αγάπης για συμπολίτες μας | PellaNews

Ι Ν Αγίου Στέφανου Σκύδρας: Ετοιμάζει δέματα αγάπης για συμπολίτες μας

Συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις αλλά και την έμπρακτη αγάπη του προς τους συνανθρώπους μας, ο Ιερός ναός Αγίου Στέφανου Σκύδρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Η Αγία μας Εκκλησία στην αρχή του αγώνα της Μ.Τεσσαρακοστής μας προτρέπει να φορέσουμε ως "περικεφαλαίαν την ελεημοσύνην"και αλλού να"δώσωμεν πεινώσιν άρτον"για να είναι η νηστεία μας ευάρεστη στον Θεό.

Το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο του Ναού μας θα ετοιμάσει και εφέτος δέματα που θα διανεμηθούν στους αναγκεμένους αδελφούς μας,για την εορτή του Πάσχα.

Όσοι ενορίτες μας επιθυμούν να προσφέρουν μπορόυν να έρχονται στον Ναό κάθε μέρα από 09:00-11:30πμ και από 04:30-08:00μμ.

Απαραίτητα για τα δέματα είναι:1)ζυμαρικά κάθε είδους2)ζάχαρη3)αλεύρι4)ελαιόλαδο και σπορέλαια σε συσκευασία του ενός λύτρου5)πατάτες και κρεμμύδια6)σάλτες7)όσπρια8)κρέας ιδίως κιμάς και κοτόπουλα..

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τόσο οι ιερείς του Ναού όσο και ο Αρχιερατικός επίτροπος Σκύδρας Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Κορετσης έχουν πλούσια ποιμαντικη και κοινωνική δράση και στηρίζουν έμπρακτα όλους τους συνανθρώπους μας.

Για τον λόγο αυτό άπαντες οι πιστοί στην Σκύδρα αλλά και στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας είναι υπερήφανοι που έχουν ιερείς σαν τον Αρχιμανδρίτη Αντωνίο