Πρ. Ηλίας: συκοφαντικό θεωρεί ο αντιδήμαρχος κ. Σταματέλλος το δημοσίευμα για την πομόνα | PellaNews

Πρ. Ηλίας: συκοφαντικό θεωρεί ο αντιδήμαρχος κ. Σταματέλλος το δημοσίευμα για την πομόνα

Σταματέλλος Γιώργος

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σκύδρας υπογεγραμμένη από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σταματέλλο αναφορικά με την πομόνα στον Πρόφητη Ηλία που έχει αφήσει εδώ και δύο εβδομάδες χωρίς νερό τους αγρότες έχει ως εξής:

Απάντηση στο ανακριβές και συκοφαντικό δημοσίευμα – σχόλιό σας για   την επιδιόρθωση πομόνας στην Κοινότητα Προφήτη Ηλία.

  Παντελώς αβάσιμο, παραπλανητικό και συκοφαντικό είναι το σχόλιο της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας, (ΠΕΛΛΑNEWS, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020),ότι η αρμόδια υπηρεσία και η Δημοτική Αρχή Σκύδρας αδιαφόρησαν για το ζήτημα της επιδιόρθωσης  της χαλασμένης πομόνας στην περιοχή Καρίοβα της Κοινότητας του Προφήτη Ηλία.
  Η αλήθεια είναι ότι συνεργείο του Δήμου Σκύδρας ανταποκρίθηκε και μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο αλλά η βλάβη δεν ήταν δυνατό να επιδιορθωθεί επί τόπου. Για το λόγο αυτό η πομόνα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για επιδιόρθωση και τοποθετείται με την αποκατάσταση της βλάβης. 
  Από πού, λοιπόν, προκύπτει η αδιαφορία της υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής Σκύδρας για το συγκεκριμένο θέμα; Ο συντάκτης του σχολίου εντελώς αυθαίρετα προχώρησε στο παραπάνω σχόλιο χωρίς καν να ερευνήσει το θέμα, ως όφειλε, και να ρωτήσει σχετικά την υπηρεσία ή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.
  Προφανώς και δεν τον ενδιέφερε η σωστή κι αντικειμενική ενημέρωση, αλλά κινούμενος από εμπάθεια και προκατάληψη για τη Δημοτική Αρχή προχώρησε ελαφρά τη καρδία στο παραπάνω σχόλιο. Με την ευκαιρία, ας σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Δήμος μας προχώρησε στην αποκατάσταση της βλάβης μιας άλλης πομόνας σε περιοχή της Κοινότητας του Προφήτη Ηλία αποκαθιστώντας άμεσα το πρόβλημα που είχε προκύψει.
  Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου Σκύδρας θα συνεχίζουν να πράττουν το καθήκον τους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες, αγνοώντας όλους εκείνους που κινούνται με μίσος, προκατάληψη και εμπάθεια κατά της Δημοτικής Αρχής κι ακούγοντας και συνομιλώντας με τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας. 
                                                                        
                                                                      Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης
                                                                              Γιώργος Σταματέλλος

 

Σχόλιο:

Αν ο κ. Σταματέλλος, που υπογράφει την απάντηση, πιστεύει ότι η Πέλλαnews λειτουργεί με εμπάθεια και μίσος απέναντι του κι απέναντι στην Δημοτική Αρχή Σκύδρας τον καλούμε Δημόσια να μας δώσει συνέντευξη και να διατυπώσει τα παράπονα του, καθώς, βεβαίως και το έργο του. Το ότι καταγράφουμε τις απόψεις ανθρώπων, που, τι να κάνουμε, εκφράζουν παράπονο και αγανάκτηση δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μεταφράζεται σε... εμπάθεια απέναντι στη Δημοτική Αρχή Σκύδρας. Εμπαθής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής η οποία με κάθε ανάρτηση της (ακόμη και στην Πέλλαnews) προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες ότι μας έχει προκαταβάλλει το μίσος. Ορίστε κ. Σταματέλλο, αν σας το επιτρέπουν οι επικεφαλής σας, είμαστε διαθέσιμοι για συνέντευξη. Και σας καλούμε Δημόσια για να το ξέρει και ο κόσμος επειδή κάποιοι άλλοι συνάδελφοι σας δεν παραχώρησαν συνέντευξη γιατί δεν τους το επιτρέψανε.