Σκύδρα: Ποια είναι η κίνηση πολιτών που καταγγέλλει τα μαγαζιά για τα τραπεζοκαθίσματα; | PellaNews

Σκύδρα: Ποια είναι η κίνηση πολιτών που καταγγέλλει τα μαγαζιά για τα τραπεζοκαθίσματα;

Πίσω από την ταμπέλα Κίνηση Πολιτών Σκύδρας κάποιοι πολίτες απέστειλαν καταγγελία σε μια σειρά υπηρεσιών (Αστυνομία, Δήμος κτλ) σχετικά με το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Σκύδρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγελία αφορά 22 καταστήματα με την Αστυνομία της Σκύδρας να εκτελεί την εντολή και να… μετράει αποστάσεις. 

Σε μια εποχή που τα συγκεκριμένα καταστήματα –όπως και οι περισσότερες επιχειρήσεις- πλήττονται από παντού, με την πανδημία να έχει αποσυντονίσει και σε άλλες περιπτώσεις φτωχοποιήσει μαγαζιά και οικογένειες έρχεται μια ομάδα πολιτών να τους προσθέσει ακόμη ένα πρόβλημα. 

Και το ερώτημα που γεννάται άμεσα, ποια είναι αυτή η Κίνηση Πολιτών; Γιατί αυτή την εποχή σκέφτηκαν κάποιοι να προχωρήσουν σε μια τέτοια καταγγελία;

Το πρόβλημα των τραπεζοκαθισμάτων στην πόλη της Σκύδρας, εκεί που υπάρχει, είναι πράγματι ένα αγκάθι που ο Δήμος Σκύδρας έχει αποδειχτεί ανίκανος να λύσει εδώ και πολλά χρόνια παρά τις πολλές εξαγγελίες (κυρίως προεκλογικά). Τη στιγμή μάλιστα που πολλές από τις επιχειρήσεις πληρώνουν αυτό που τις αναλογεί αλλά κι επιθυμούν την εύρυθμη λειτουργία και την τακτοποίηση –να μας επιτραπεί η έκφραση- της ανεξέλεγκτης κατάστασης. 

Προκαλεί λοιπόν εντύπωση η συγκεκριμένη είδηση ενώ πολλοί ρωτούν ποια είναι αυτή η Κίνηση Πολιτών κι αν προϋπήρχε ή απλά δημιουργήθηκε για να προχωρήσει στη συγκεκριμένη καταγγελία.