Χατζηγεωργίου Κων/νος: «τα θεραπευτήρια Εξέλιξη & το ευ του Λόγου ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε πρωτοφανής συνθήκες» | PellaNews

Χατζηγεωργίου Κων/νος: «τα θεραπευτήρια Εξέλιξη & το ευ του Λόγου ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε πρωτοφανής συνθήκες»

Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προσωπικού (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγοι, υπάλληλοι γραφείου) και της διοίκησης των θεραπευτηρίων Εξέλιξη & Το ευ του Λόγου, των Γιαννιτσών, της Βέροιας, της Σκύδρας και της Έδεσσας.

Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης, εκ μέρους της Διοίκησης, ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου που είναι και ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών δήλωσε στην Πέλλαnews: «Μετά από μία δύσκολη χρονιά, λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να ανταποκριθούμε, ένας προς έναν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε μας βοηθούν για έναν ακόμα καλύτερο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν». Ο έμπειρος εργοθεραπευτής τόνισε ότι τα θεραπευτηρίων Εξέλιξη & Το ευ του Λόγου θα συνεχίσουν να παρέχουν τις άριστες υπηρεσίες τους, σε γονείς και παιδιά, με το προσωπικό να δίνει το 100% των ικανοτήτων τους, όπως κάνουν τα τελευταία 19 χρόνια.

Με την ευκαιρία του καλοκαιριού έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «το προσωπικό και η διοίκηση των θεραπευτηρίων Εξέλιξη και Το ευ του Λόγου σας εύχονται ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι».

Χατζηγεωργίου Κωνσταντίνος

Διοίκηση των θεραπευτηρίων Εξελιξη & Το ευ του λόγου Αντιπροεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών.