close search results icon

Αχτσιόγλου Γιαννιτσά: Φουλ συναντήσεις και αποκορύφωμα με ομιλία στο Δημαρχείο (pic)

Βολές σε Κασσελάκη, έντονη κριτική σε Μητσοτάκη. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Από το πρωί στα Γιαννιτσά η Έφη Αχτσιόγλου, στα πάτρια εδάφη της, για να ακούσει αλλά και να αναφέρει τις θέσεις της Νέας Αριστεράς, μια πολιτική κίνηση που πλέον έχει μπει στις "ράγες" για να γίνει κόμμα, να πάρει υπόσταση και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της χώρας. 

Στο πλαίσιο ενός προγράμματος που προβλέπει επισκέψεις και ομιλίες σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, η Έφη Αχτσιόγλου, σε μια νέα πολιτική πραγματικότητα, εκφράζει τις πάγιες θέσεις της ιδίας και της κίνησης της Νέας Αριστεράς, με το πρόγραμμα από τα Γιαννιτσά να προβλέπει από αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου να βρεθεί στην Έδεσσα (χθες Κυριακή ήταν στην Αριδαία), ενώ τον Φεβρουάριο υπάρχουν δύο επισκέψεις σε Λάρισα και Τρίκαλα. 

Το πρωί η κ. Αχτσιόγλου βρέθηκε στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, σε μία ευρεία σύσκεψη με φορείς της πόλης, παρουσία του Προεδρείου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών (Χρ. Τανάσκο, Μ Λαζαρίδου και Κ. Ιωσηφίδου), καθώς και με εκπροσώπων των δικαστικών υπηρεσιών (με παρούσα την Προϊσταμένη του Πρωτοδικείου) με συζήτηση όσον αφορά το θέμα του Πρωτοδικείου και όσων έχουν δρομολογηθεί να συμβούν με τις υπηρεσίες αυτές σε επίπεδο Νομού (αρχής γενομένης από την υποβάθμιση αυτών των Γιαννιτσών).

Η κ. Αχτσιόγλου συνομίλησε και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Π. Σαραφούδη, εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ Δ. Γλερίδη, την Μ. Γκιουζέπη από την πρωτοβουλία πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Ν. Πέλλας και του Δικτύου Πολιτών για το περιβάλλον, εκπροσώπους του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Α. Ντιούδη και φυσικά με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου (που ήταν και ο οικοδεσπότης της σύσκεψης), με την Πρόεδρο Θ. Ζουρνατζίδου, την Αντιπρόεδρο Δ. Καραπά και το μέλος Μ. Σαλτσίδου. 

ergh1.jpg
ergh3.jpg
ergh4.jpg
ergh5.jpg
ergh6.jpg

Ακολούθησε ομιλία το βράδυ (19.00) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας. Στην ομιλία της η κ. Αχτσιόγλου περιέγραψε την πολιτική φιλοσοφία της Νέας Αριστεράς, έριξε βολές κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη, ενώ σε πολλά σημεία (ακρίβεια, ΔΕΗ, στέγαση, ιδιωτικά πανεπιστήμια κ.α.) "ράπισε" με έντονη κριτική τη ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. Να σημειώσουμε οτι η αίθουσα είχε πλήθος κόσμου, με πολλά πρώην μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να θυμίζουν...εποχή 2015 με το ενδιαφέρον που επέδειξαν και δείχνουν για τη νέα κίνηση. Στην είσοδο γίνονταν εγγραφές νέων μελών.

8-WVMQr.jpg
9-krkBX.jpg
11-nHqIH.jpg
2-jvFxM.jpg
1-QJxxL.jpg
3-5uOkU.jpg
4-2cjbY.jpg
7-1DY5d.jpg
5-Hz0uD.jpg
418811058-363333416441679-8516324920120856170-n.jpg















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ