close search results icon

Αριδαία: Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού

Αριδαία: Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας

fb-img-1709929866814.jpg

Δεκάδες γυναίκες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα φλέγον θέμα που τις αφορά ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Τσαρκνιάς και Γιώργος Χατζηδημητριάδης. 

fb-img-1709929869305.jpg

Ο κος Χατζηδημητριαδης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει 

Γιορτή της γυναίκας σήμερα και είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων μαστού.
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , Amersoula Tsiropoulou και την υπόλοιπη επιστημονική ομάδα σπουδαίων ιατρών για την ενημέρωση και οργάνωση της εκδήλωσης , τον φίλο και συνεργάτη αντιδήμαρχο Petros Tsarknias για την σπουδαία συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης ,τον δήμαρχο Paroutoglou Nikos για την στήριξη , τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ωδείου μας για το μουσικό διάλυμα και φυσικά όλο τον κόσμου που παρευρέθηκε .
Σαν δημοτική αρχή και ως αρμόδιος αντιδήμαρχος σε θέματα υγείας θα ήμαστε αρωγή σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την προαγωγή της υγείας .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ