close search results icon

Δ. Έδεσσας- Ανθοέκθεση- Διαγωνισμός «Πολύχρωμα Μπαλκόνια»

Δ. Έδεσσας- Ανθοέκθεση- Διαγωνισμός «Πολύχρωμα Μπαλκόνια»

Η ανακοίνωση του δήμου

Διαγωνισμός «Πολύχρωμα Μπαλκόνια»

Αγαπητοί και αγαπητές φίλοι και φίλες της άνοιξης και της ομορφιάς, ετοιμαστείτε για έναν διαγωνισμό που θα αναβαθμίσει την ατμόσφαιρα και το πράσινο της αγαπημένης μας πόλης!

Η Ανθοέκθεση, ξεκινάει από τις 10 έως τις 19 Μαΐου 2024, στο όμορφο Πάρκο των Καταρρακτών και δεν θα μπορούσαν οι φετινές γιορτές της Άνοιξης να περάσουν απαρατήρητες χωρίς έναν επιπλέον διαγωνισμό που θα προσθέσει ακόμη περισσότερη φρεσκάδα και χρώμα στην ζωή μας!

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στον διαγωνισμό για το Πιο Όμορφο / Ανθισμένο / Πολύχρωμο Μπαλκόνι! Αν είστε από τους ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την αισθητική, αν το μπαλκόνι σας είναι ο κήπος σας και το και το παράθυρό σας η καθημερινή σας πηγή έμπνευσης και ομορφιάς, τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσάς!

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας, εμπνευστείτε από τη φύση και το πνεύμα της άνοιξης και δηλώστε συμμετοχή! Ανυπομονούμε να δούμε τα μπαλκόνια σας να λάμπουν με τα χρώματα και τη φρεσκάδα των λουλουδιών και των φυτών σας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα, οπότε μην αργήσετε! Επιπλέον, μην ξεχνάτε να απολαύσετε τις υπέροχες εκδηλώσεις τηςφετινής Ανθοέκθεσης, που θα είναι και η σκηνή για τη βράβευση του νικητή!

Θα βραβευτούν οι κατηγορίες:

1. Το πιο πολύχρωμο μπαλκόνι

2. Ο πιο πολύχρωμος κήπος

3. Το πιο πράσινο μπαλκόνι

4. Ο πιο πράσινος κήπος

5. Το πιο δημιουργικό μπαλκόνι: με πρωτότυπες ιδέες και χρήση διαφορετικών υλικών.

6. Ο πιο δημιουργικός κήπος: με πρωτότυπες ιδέες και χρήση διαφορετικών υλικών.

7. Το πιο πρωτότυπο / πολύχρωμο / πράσινο / δημιουργικό παράθυρο

8. Ο πιο κοινωνικός κήπος: Βραβείο για τον κήπο που προάγει την κοινωνική συνοχή και την αλληλεπίδραση με τη γειτονιά.

Σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε μαζί τη χαρά της άνοιξης και της ομορφιάς στην Ανθοέκθεση Έδεσσας! 

Δηλώσεις συμμετοχής

Μπαίνετε στο edessacity.gr και συμπληρώνετε ηλεκτρονικά www.edessacity.gr

ή

στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας στο Πάρκο Καταρρακτών

2381020300

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Έδεσσας.

2. Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από τη 01/05/2024 έως και 16/05/2024 στην φόρμα και στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο www.edessacity.grή μπορείτε να σκανάρετε το παρακάτω QRCode.

3. Κάθε συμμετέχων θα λαμβάνει ένα emailμε επιβεβαίωση της συμμετοχής του με έναν μοναδικό αριθμό.

4. Στην συνέχεια κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να στείλει με email στο tic.edessacity@gmail.comή στο Facebookhttps://www.facebook.com/edessaspringfestival με μήνυμα τις φωτογραφίες του κήπου / μπαλκονιού από τουλάχιστον 3 διαφορετικά σημεία.

5. Η τελική επιλογή θα γίνει από 3μελή επιτροπή.

6. Η τελετή απονομής θα γίνει την Παρασκευή 17/05 στο Πάρκο Καταρρακτών και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής.

7. Με κάθε συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ότι αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής και συναινώ στην δημοσίευση φωτογραφιών του κήπου / μπαλκονιού μου στα Μ.Μ.Ε και στα socialmediaτης Ανθοέκθεσης του Δήμου Έδεσσας

8. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Έδεσσας, στο 2381020300.

Με εκτίμηση
Municipality of Edessa / Δήμος Έδεσσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ