Αυτά τα κομμάτια είναι οι καλύτεροι φίλοι του μαύρου σας τζιν-Οι must συνδυασμοί | PellaNews

Αυτά τα κομμάτια είναι οι καλύτεροι φίλοι του μαύρου σας τζιν-Οι must συνδυασμοί

Τι μοιάζει με το κλασικό σας τζιν αλλά έχει έναν ελαφρώς πιο επίσημο τόνο; Το μαύρο τζιν.

Είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας -κι ας μην είναι τόσο παλιό όσο το «μπλουτζίν» - και, για την ακρίβεια, τα δύο είδη τζιν δεν αλληλοαποκλείονται. Το κάθε ένα έχει το χαρακτήρα και το ρόλο του στην ντουλάπα.

Το μαύρο τζιν, αν το φορέσετε στην οπάκ εκδοχή του, έχει το εφέ ενός υφασμάτινου επίσημου παντελονιού -μόνο που είναι πιο ανθεκτικό και λιγότερο office oriented. Επίσης, είναι go to κομμάτι για βραδινές εξόδους, ο,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Από την άλλη, η ξεβαμμένη εκδοχή του δίνει ένα grunge στοιχείο στην εμφάνιση -αν δε, το τζιν είναι cropped και με κρόσσια «ροκάρετε» εύκολα ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και ένα σακάκι.

Οι skinny εκδοχές των τζιν είναι ακόμη εξαιρετικά δημοφιλείς, αλλά η maistream μόδα κοιτάζει προς άλλη κατεύθυνση -πιο φαρδιές, άνετες γραμμές, είτε vintage με καμπάνα, είτε mom fit, πάντως παντελόνια που δείχνουν πιο πλούσια και δεν σφίγγουν το σώμα.

Και επειδή οι πιθανότητες λένε ότι σχεδόν σίγουρα έχετε ένα μαύρο τζιν στη ντουλάπα σας, δείτε παρακάτω τα κομμάτια με τα οποία κάνει καλύτερη παρέα τη φετινή σεζόν.

 

 

πηγή:bovary.gr