close search results icon

Δήμος Σκύδρας:/Λογοδοσία 2ου διμήνου: τι απέγινε το διαμέρισμα στην Αθήνα και οι "μπηχτές" της Δημάρχου

Δήμος Σκύδρας:/Λογοδοσία 2ου διμήνου: τι απέγινε το διαμέρισμα στην Αθήνα και οι "μπηχτές" της Δημάρχου

Η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας 2ου διμήνου της Δημοτικής Αρχής Σκύδρας, αν και σύντομη, είχε ένταση και εκνευρισμό. Να σημειώσουμε αρχικά ότι σ' αυτή τη συνεδρίαση υπήρξαν ερωτήματα (συγκεκριμένα από την αντιπολίτευση) εν αντιθέσει με την πρώτη στην οποία δεν τέθηκαν ερωτήματα και δεν υπήρξε συζήτηση. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η Δήμαρχος ξεκίνησε με διάθεση να ειρωνευτεί την αντιπολίτευση και στη συνέχεια, πέραν των απαντήσεων στα δύο θέματα που τέθηκαν, υπήρξε αναστάτωση για το ποιος τελικά θέτει ερωτήματα σ' αυτή τη συνεδρίαση. 

Επί της ουσίας μάθαμε ότι το διαμέρισμα στην Αθήνα (υπόθεση δωρεάς Λεόντιου Σιδηρόπουλου) το "χτύπησε" στον πλειστηριασμό η ανιψιά της χήρας του Λεόντιου Σιδηρόπουλου με αποτέλεσμα ο Δήμος Σκύδρας να περιμένει τα χρήματα που του αναλογούν!

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν

Παρακάτω το βίντεο από την ειδική συνεδρίαση της 1ης λογοδοσίας κατά την οποία ο ίδιος ο πρόεδρος και η πρακτικογράφος ενημερώνουν για το πλαίσιο αυτού του νέου θεσμού. Γιατί δημιουργήθηκε η ένταση κατά τη χθεσινή συνεδρίαση είναι πραγματικά ακατανόητο! Και σκεφτείτε ότι σ' αυτές τις συνεδριάσεις δεν παίρνονται αποφάσεις! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ