close search results icon

Διονύσης Σταμενίτης: Στους 317 οι δικαιούχοι αγρότες της Πέλλας

Διονύσης Σταμενίτης: Στους 317 οι δικαιούχοι αγρότες της Πέλλας

Συνεχίζονται τα καλά νέα για τους αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της Πέλλας. Μετά την ανακοίνωση της αύξησης του προϋπολογισμού για τα σχέδια βελτίωσης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε:

Αύξηση του προϋπολογισμού των Σχεδίων Βελτίωσης κατά 125 εκατ. - Στα 305 εκατομμύρια ο νέος προϋπολογισμός


Αύξηση κατά 23,5 εκατομμύρια ευρώ για την Κεντρική Μακεδονία - Από 400 στους 900 οι δικαιούχοι 


Από 135 στους 317 οι δικαιούχοι για τον Νομό Πέλλας.


Μαζί με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη ανακοινώσαμε την τροποποίηση του προϋπολογισμού της Πρόσκλησης της δράσης 4.1.5 (Σχέδια Βελτίωσης).


Λαμβάνοντας υπόψη τον αυξημένο αριθμό αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της τελευταίας πρόσκλησης του μέτρου, αυξάνεται ο προϋπολογισμός της δράσης κατά 125 εκατ. ευρώ. Μετά την αύξηση αυτή καλύπτεται κατά μέσο όρο το 75,6 % της αιτούμενης δημόσιας δαπάνης.


Παράλληλα, έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων πληρωμής από τους δικαιούχους της δράσης.


Ολόκληρο το δελτίο τύπου και ο νέος προϋπολογισμός της δράσης ανά Περιφέρεια εδώ: https://www.minagric.gr/2013-04-05-10-13-09/ministry-example/ypaat-grafeio-typou/deltiatypou/16573-dt230424b

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ