close search results icon

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Τι ανέφερε βουλευτής που ήταν μάρτυρας. 

Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο εκλεγμένος με τους Σπαρτιάτες βουλευτής προχώρησε μετά την απολογία του σε μια σύντομη δήλωσε προς τις κάμερες υποστηρίζοντας ότι «ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Ως βουλευτής έπραξα λάθος, αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε Ελληνα βουλευτή στο Κοινοβούλιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης , αρνούμενος ότι γρονθοκόπησε τον κ. Γραμμένο.

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.

Σχετικά με το θέμα των διαλόγων που προηγήθηκαν του βίαιου επεισοδίου, πάντως, κοινοβουλευτικές πηγές επισήμαναν στην ΕΡΤ ότι δεν έχει γραφτεί κάτι στα πρακτικά, καθώς τότε ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση και η ονομαστική ψηφοφορία και τα μικρόφωνα ήταν κλειστά.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ