close search results icon

Επίδειξη δύναμης από τον Πρίγκιπα του Κάμπου

Εμφατική νίκη παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη 

Επίδειξη δύναμης από τον Πρίγκιπα του Κάμπου

Μια σημαντική νίκη με επίδειξη δύναμης πέτυχε ο Απόλλων Κρυας Βρύσης το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο κατάμεστο Δημοτικό στάδιο της πόλης 

fb-img-1714628801241.jpg

Την αναμέτρηση παρακολούθησε με ικανοποίηση και ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του έφερε νέο αέρα στον αθλητισμό του Δήμου Πέλλας 

fb-img-1714628809626.jpg

Η ομάδα με ανάρτηση της αναφέρει 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 6 – 1

Συνεχίζουμε για τον στόχο μας την Γ΄ Εθνική !

Καταιγιστικός ο Απόλλωνας σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο, καθάρισε τον αγώνα στα μόλις 4 πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, σβήνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ψυχρολουσία που δέχθηκε στην αρχή του αγώνα βρισκόμενος πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μεν την υπεροχή ο Απόλλωνας αλλά το τέρμα που δέχτηκε, μάλλον δημιούργησε μικροσύγχυση στους ποδοσφαιριστές του με αποτέλεσμα να μην τους ΄΄βγαίνουν΄΄ οι φάσεις.
Ο αγώνας έγινε μέσα σε εορταστικό κλίμα και ενθουσιασμού παρουσία πλήθους κόσμου, και τους νεαρούς φίλους του Απόλλωνα να μην σταματάνε να εμψυχώνουν την ομάδα μας πανηγυρίζοντας έξαλα σε κάθε τέρμα που πετύχαινε.
8ο ο Τζήμας από δεξιά θα βγάλει σέντρα για το δεύτερο δοκάρι όπου ο παρωθημένος Γιαλαμούδης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.
15ο ο Ρόμπης αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει ένα δυνατό βολέ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό Γ του Δομουκτσίδη αιφνιδιάζοντας τον και γράφοντας το 0 – 1.
24ο ο Πρασσάς από αριστερά θα βγάλει πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής απ΄ όπου με ένα ευθύβολο δυνατό σουτ ο Καράμπελας θα στείλει την μπάλα στο δεξί Γ του Μπουκτσή ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 .
26ο ο Ταουσάνης από το ύψος της μικρής περιοχής και αμαρκάριστος θα πλασάρει ελάχιστα πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
46ο ο Καράμπελας θα μπει στην μεγάλη περιοχή και αρκετά πλάγια δεξιά με ένα ΄΄σκαστό΄΄ σουτ θα στείλει την μπάλα αρχικά μπροστά από τον τερματοφύλακα και στην συνέχεια από πάνω του καταλήγοντας στα δίχτυα και ανατρέποντας το σκορ σε 2 – 1.
47ο ο Γιόνδης θα δεχθεί μπάλα μπροστά στον κενό χώρο και αφού θα περάσει και τον Μπουκτσή από πλάγια θέση θα πλασάρει σημειώνοντας το 3 – 1 .
49ο Καράμπελας με νέο ευθύβολο σου μέσα από την μεγάλη περιοχή θα σημειώσει το 4 – 1
53ο ο Γιόνδης θα φύγει και πάλι στην αντεπίθεση περνώντας και τον Μπουκτσή το πλασέ του οποίου ενώ πήγαινε προς την κενή εστία την τελευταία στιγμή αμυντικός την απομάκρυνε αποσοβώντας σίγουρο τέρμα για την ομάδα του.
71ο ο ταχύτατος Τσερρίκου από αριστερά θα μπει στην μεγάλη περιοχή βγάζοντας σέντρα ΄πάσα την οποία ο επερχόμενος Πρασσάς την μετέτρεψε σε τέρμα διαμορφώνοντας το 5 – 1
90ο ο Παπαδόπουλος θα βγάλει πάσα στον κενό χώρο με τον Τζήμα να πέφτει για προβολή την μπάλα να την διώχνει αμυντικός πηγαίνοντας προς την ρίζα της καθέτου δοκού και στην συνέχεια η μπάλα χτυπώντας στον Τζήμα να καταλήγει στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 6 – 1 .

Η διαιτησία του Μαγγιώρου, Πασσιά, Διαμαντόπουλου άριστη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας (65ο Παπαδόπουλος), Σέρα, Μαγγίζης (73ο Κουκούδας), Γιαλαμούδης, Γιόνδης (65ο Τσερρίκου), Καράμπελας (73ο Τσιρακίδης) , Χ΄΄αλεξιάδης (59ο Ξανθόπουλος), Πρασσάς, Ταουσάνης, Τζήμας

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Έλκας Ιωάννης): Μπουκτσής Α., Μυλωνάς, Τερζής, Άτσκα (53ο Ρωμανίδης), Τσορλίνης, Ρακόπουλος, Ιωάννου (53ο Κοσμίδης), Κεσίδης (68ο Γκιάτα) , Πορετσίδης, Ρόμπης, Παπαδημητρίου(53ο Μπουκτσής Χ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ